Image default
Külföld

Két fia szeme láttára gyújtotta fel a 33 éves anyát

Két fia szeme láttára öntötte le benzinnel, és lobbantotta lángra élettársát egy amerikai férfi.

Két fia szeme láttára gyújtotta fel a 33 éves anyát

Belehalt borzalmas égési sérüléseibe Christina Archuleta, aki június 17-én hajnalban mentőhelikopterrel került a denveri közkórház intenzív osztályára. Az első hírek arról szóltak, hogy a tábortűznél lángra kapott a ruhája, de a rendőrség nyomozása hamar kiderítette, az élettársa, John Vasquez gyújtotta fel a kétgyermekes anyukát, méghozzá két korábbi kapcsolatából származó kisfia szeme láttára.

A Daily News riportja alapján a férfi nem ismerte el a szándékosságot. Azt magyarázta, hogy a reggelihez akart tüzet csinálni, amikor barátnője ruházata lángra kapott, de a két kisfiú egybahangzó vallomásának inkább adtak hitelt a bűnüldözők. A hét és tíz esztendős gyerekek is égési sérüléseket szenvedtek, de jól fel tudták idézni, ahogy a férfi önteni kezdte a benzint a tűzhely közelében fekvő édesanyjukra a 25 literes kannából.

Az egyik fiú másodfokú égési sérüléseket szenvedett, ahogy próbálta eloltani lángoló anyukáját, a másik fiú pedig rögtön a közeli patakhoz szaladt vízért, és így próbált segíteni. A gyerekek mindent megtettek, de a nőt harmadfokú égési sérülésekkel szállították kórházba. Több mint egy hónapig szenvedett, de a szervezete feladta a harcot. A borzalmas eset talán legszörnyűbb részlete, hogy a férfi nem segített a srácoknak, csak állt a tűz mellett, és kacagott. Arra nem derült fény, hogy a démoni tettet elkövető férfi miért akarta kioltani az élettársa életét, de a riportokból ítélve, a legszigorúbb büntetésre számíthat. Időközben több mint 10 ezer dollár gyűlt össze a két árván maradt gyerek megsegítésére.

 

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

A pápa afrikai útjának legveszélyesebb állomására érkezett

info

A katalánok többsége a függetlenségre szavazott

Mazsi

Több fegyveres lesz az utcákon Spanyolországban

Géza