Hirmagazin.eu
Főoldal » Két fia szeme láttára gyújtotta fel a 33 éves anyát
Külföld

Két fia szeme láttára gyújtotta fel a 33 éves anyát

Két fia szeme láttára öntötte le benzinnel, és lobbantotta lángra élettársát egy amerikai férfi.

Két fia szeme láttára gyújtotta fel a 33 éves anyát

Belehalt borzalmas égési sérüléseibe Christina Archuleta, aki június 17-én hajnalban mentőhelikopterrel került a denveri közkórház intenzív osztályára. Az első hírek arról szóltak, hogy a tábortűznél lángra kapott a ruhája, de a rendőrség nyomozása hamar kiderítette, az élettársa, John Vasquez gyújtotta fel a kétgyermekes anyukát, méghozzá két korábbi kapcsolatából származó kisfia szeme láttára.

A Daily News riportja alapján a férfi nem ismerte el a szándékosságot. Azt magyarázta, hogy a reggelihez akart tüzet csinálni, amikor barátnője ruházata lángra kapott, de a két kisfiú egybahangzó vallomásának inkább adtak hitelt a bűnüldözők. A hét és tíz esztendős gyerekek is égési sérüléseket szenvedtek, de jól fel tudták idézni, ahogy a férfi önteni kezdte a benzint a tűzhely közelében fekvő édesanyjukra a 25 literes kannából.

Az egyik fiú másodfokú égési sérüléseket szenvedett, ahogy próbálta eloltani lángoló anyukáját, a másik fiú pedig rögtön a közeli patakhoz szaladt vízért, és így próbált segíteni. A gyerekek mindent megtettek, de a nőt harmadfokú égési sérülésekkel szállították kórházba. Több mint egy hónapig szenvedett, de a szervezete feladta a harcot. A borzalmas eset talán legszörnyűbb részlete, hogy a férfi nem segített a srácoknak, csak állt a tűz mellett, és kacagott. Arra nem derült fény, hogy a démoni tettet elkövető férfi miért akarta kioltani az élettársa életét, de a riportokból ítélve, a legszigorúbb büntetésre számíthat. Időközben több mint 10 ezer dollár gyűlt össze a két árván maradt gyerek megsegítésére.

 

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Pánik a fedélzeten: kizuhantak az oxigénmaszkok, miután a gép percek alatt zuhant közel tízezer métert – videó

Géza

Az oroszok 74 százaléka újraválasztaná Putyint

Edit

Születésnapján is gyalázzák Diana hercegnőt

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------