Hirmagazin.eu
Főoldal » Két évvel az Aranyember halála után még mindig megy a harc: 125 millión osztoznak Klapka gyerekei
Bulvár

Két évvel az Aranyember halála után még mindig megy a harc: 125 millión osztoznak Klapka gyerekei

Budapest — Két évvel Klapka György (†88) halála után még mindig van olyan része a vagyonának, amelyet nem osztottak szét az örökösei!

A Blikk megtudta, hogy az Aranyember családja két, kisebb értékű mellett egy 100 millió forintos ingatlant árul a X. kerületben a Keresztúri úton, és még a zálogház után maradt hátra 50 millió, amelyből fejenként hozzávetőleg 10 milliót kapnak a gyerekei, így a költségek után 125 millión osztozhatnak.

Az üzletember fia, Dennis is erre a pénzre vár, a jelek szerint egyre türelmetlenebbül, bár a Vámház körút 9. szám alatt lévő ingatlan – ahogy azt lapunk elsőként megírta: 320 millióért kelt el – után már hozzájutott egy summához.

– Se én, se Sandy nem kaptuk meg a teljes összeget, ami járt volna – mondta Dennis.

Felkerestük nővére, Nicole ügyvédjét, dr. Budai Gézát.

– Mindegyik fél, így Dennis is felvilágosítást kapott a jelenlegi helyzetről, hogy a Centrum Zálogház Zrt.-nek január óta folyik a végelszámolása, abból várhatják a testvérek a közel tízmilliós összeget. A végelszámoló cégtől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy az ügymenettől függően április végén, május elején várható a végelszámolás befejezése és a meglévő vagyon felosztása, de erre az ügyfelemnek nincs befolyása – tudatta Nicole jogi képviselője.

Annak ellenére, hogy a családjával Németországban él, és egyetemi tanárként, kutatóként dolgozik, a legidősebb nővér vállalta tavaly, hogy kézbe veszi a magyarországi cégeket.

– Akár pénzt is kérhetett volna, de csak az útiköltségek kifizetése ellenében vette át a terhet a többiekről – mondta egy, a neve elhallgatását kérő családi barát.

Nicole elmondta, miért vállalta magára a feladatokat.

– Örülök, hogy év végére a nyitott kérdések nagy részét le tudtuk zárni, a testvéreimmel mindenben megegyeztünk a pénzügyekben. A dióültetvény megvásárlása azért volt fontos számomra, hogy legalább ez megmaradjon a Klapka-örökségből. Dennisnek lakást és munkát ajánlottam az ültetvényen, ami után havi fizetést kapott volna, de nem fogadta el a lehetőséget a Budapest és Osli közötti távolság miatt – nyilatkozta a Blikknek Nicole.

A testvérek arra várnak, a hagyaték egy része elkeljen, majd a végelszámolás lezáruljon.

– Van egy tízezer négyzetméteres ingatlan Budapesten, egy nagymarosi és egy kismarosi is, amit árulnak – mondta a forrásunk. Szerinte a budapesti 100 milliót is kóstál, de a testvérek közötti elszámolás felgyorsítása miatt már levitték az árát 20 millióval.

Hatalmas vagyon

Tetemes örökséget hagyott a családjára az Aranyember. Volt egy hatalmas háza a Normafánál, ezenkívül több ingatlan, köztük a Vámház körúti zálogház és egy dióültetvény is a családjára maradt. Több százmilliónyi pénzen és ingóságon osztoznak.

blikk

Hasonló hírek

Selena Gomez újabb klippel lepi meg rajongóit

info

Joshi Bharat: Nyolcvan éves koromig tévézni szeretnék!

Mazsi

Hatalmas botrány lett Károly herceg meleg csókjából

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------