Hirmagazin.eu
Főoldal » Készítsünk madáretetőt két perc alatt
Állatvilág

Készítsünk madáretetőt két perc alatt

A kis színes tollasok is jól járnak, mert télvíz idején is kapnak táplálékot, és mi is megfigyelhetjük az ablakunkból a madárkák jövés-menését, ami biztos szerez pár örömteli pillanatot számunkra.

2015-09-25_074653

Ma már számtalan, otthonunkban is fellelhető tárgyból készíthetünk etetőket, csak a kreativitásunkon múlik, hogy mit, hogyan használunk . Már nem kell a hagyományos faházikóhoz ragaszkodni, de természetesen, akinek ideje van, nyugodtan összeüthet egy csinos kis darabot.

Az itthon telelő madarak számára a legfontosabb, hogy olajos magvakkal, zsiradékkal, illetve gyümölcsökkel etessük. A magas olajtartalommal rendelkező ipari napraforgó a legtökéletesebb számukra, de a faggyú is jó, a sótlan szalonna, vagy pedig a puha sajt is megfelelő eleség, a gyümölcsök közül az alma javallott.

A legegyszerűbb módja, hogy kis etetőket készítsünk, vegyünk elő WC-papír tekercseket, kenjük be faggyúval, majd hempergessük be madáreleséggel. Az egyik végét be is lehet vonni, és így majd a magokat oda is bele lehet szórni, ülőkének egy kisebb fadarabot is fel lehet ragasztani, hogy a madár tudjon rászállni. Az egész etetőt végül már csak fel kell egy madzaggal erősíteni egy alkalmas helyre.

Forrás: Arany gondolatok

Hasonló hírek

Az oroszlán fogászati problémákkal küzdött… szavak nélkül hagyott, amit a fogorvos tesz vele! – VIDEÓ

Mazsi

Filmre vették a 300 éve kihaltnak hitt dodó madarat? Nézd meg a videót!

info

Ismeretlen oroszlánokra bukkantak

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!