Főoldal » Készíts magadnak álomport, és végigalszod az éjszakát
Egészség - betegség

Készíts magadnak álomport, és végigalszod az éjszakát

Ki­me­rült vagy, de na­gyon ne­he­zen al­szol el es­tén­ként? Fe­lejtsd el a bá­rá­nyok szá­mo­lá­sát, mu­ta­tunk egy tuti tip­pet, és bú­csút int­hetsz az ál­mat­lan­ság­nak!

Az emberek 45%-a felébred az éjszaka közepén, vagy nagyon nehezen alszik el este. A szakértők szerint ez azért lehet, mert mindenki szeretne megszabadulni a stressztől és a napi gondoktól és, amikor megnyugszik a szervezet, mindez akkor tör elő a semmiből. Az agy képtelen kikapcsolni a stresszhormonok miatt, és csak pörögnek a gondolataid.

Készíts magadnak álomport, és végigalszod az éjszakát
(Fotó: Pinterest)

A titok: só és cukor

Tartalmazzák mindazt, amire szüksége van a szervezetnek. Szabályozzák az anyagcserét és a stresszhormonokat, és segítenek a sejtek energia előállításában. A cukor csökkenti a stresszt, a só helyreállítja az egyensúlyt a szervezetben.

Így készíts álomport!

  • 5 evőkanál bio nádcukor
  • 2 evőkanál jó minőségű tengeri só

Egyszerűen keverd össze és tedd az ágyad mellé. Ha nem tudsz aludni, csak egy csipetnyit tegyél a nyelved alá. Ha elolvad, gyorsan a véráramba jut, és pillanatokon belül álomba zuhansz majd.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ennek a vitaminnak a hiánya ízületi gyulladást és bélproblémákat okozhat

Mazsi

Fájt a keze, majd lefeküdt aludni, reggel már nem ébredt fel!

Géza

Figyelem! Óvatosan a marokkói és keleti származású halkonzervekkel! Mindenki nézze meg, mit vesz, ne csak pakolja a kosarat!

Géza