Hirmagazin.eu
Főoldal » Készítettek-e a bevándorlókról titkos adatbázist a tranzitzónában? (Olvasd el és nézd meg!)
Belföldi hírek

Készítettek-e a bevándorlókról titkos adatbázist a tranzitzónában? (Olvasd el és nézd meg!)

Kovács Zoltán sajtótájékoztatón felszólította a Migration Aid nevű szervezetet, hogy elsőként válaszoljanak arra, valóban készítettek-e a bevándorlókról titkos adatbázist a tranzitzónában.

Kovács Zoltán emellett kijelentette: a kabinet emellett választ vár arra, hogy mi a valódi célja ezeknek az adatbázisoknak, átadták-e ezeket az adatokat harmadik félnek, esetleg a Soros-hálózat egyéb szervezeteinek – kérdezte a kormányszóvivő, majd megjegyezte, a kormány azt is tudni szeretné, hol tárolják ezeket az adatokat, a Migration Aid nevű szervezet mellett pedig mely szervezetek vettek még részt ebben az akcióban
– mondta a kormányszóvivő.

Kovács Zoltán szerint tovább nőtt a Soros Györgyhöz köthető szervezetekkel szembeni aggodalom, miután egy, a magyar sajtóban megjelent tényfeltáró írás szerint ezek a szervezetek olyan illegális tevékenységeket, például törvénytelen adatgyűjtést folytattak.

A kormányszóvivő a Soros-hálózat működésére példaként említette, hogy a Frankfurter Allgemeine Zeitung kedden megjelent cikkében az Amnesty Internationalra “hivatkozva állítja azt a hazugságot, miszerint a magyar határon, tranzitzónában fogva tartanának embereket”. Ez egy illusztrációja azoknak a hazugságoknak, amelyeket ezek a szervezetek állítanak Magyarországról, a magyar határőrizetről – mondta, aláhúzva, a magyar kormánynak az elmúlt években rengeteg energiájába telt, hogy elmondja, mekkora munkát végez a határokon.

Kiemelte, a Soros-szerveztek ezzel szemben mindent megtesznek Magyarország hiteltelenítésére, továbbá olyan más célokért is, amelyekről a Migration Aid Alapítvány alelnöke, Siewert András is azt állította, végeredményben pénzügyi és politikai természetűek.

Kép: Migration Aid

Kovács Zoltán kitért arra is, a kormány célja a Stop Soros törvénycsomag benyújtásánál, illetve a külföldi finanszírozású szervezetek önbevallásának szigorításánál is az illegális bevándorlással szemben elért eredmények védelme volt. “Ezek a sajtóhírek napi szinten leplezik le a Soros-féle szervezetek ezzel ellentétes tevékenységét” – tette hozzá.

A kormányszóvivő tájékoztatója elején emlékeztetett, a közelmúltban megjelent külföldi sajtóhírek nem hagynak kétséget afelől, hogy milyen aggályokat, nemzetbiztonsági kérdéseket vet fel az tevékenység, amelyet Soros György szervezetei Nyugat-Európában, ezen belül Németországban folytatnak Magyarország ellen.

Kovács Zoltán emellett utalt a Magyar Idők hétfői cikkére is, amely szerint a migránsokat segítő Migration Aid Alapítvány alelnöke egy beépített oknyomozó újságírónak azt “kotyogta el”, hogy Soros György állítólagos emberbaráti akciói valójában pénzügyi érdekei érvényesítését szolgálják.

“Végeredményben minden a pénzről szól. Ebben biztos vagyok” – idézi a lap Siewert Andrást.

A kormányszóvivő kérdésre válaszolva elmondta, a magyar emberek munkájának eredményeként Magyarországon immáron 61 hónapja emelkednek a reálkeresetek. Hangsúlyozta, a kormány még nem elégedett a jelenlegi helyzettel, mert rengeteg még a teendő, de az biztosan kijelenthető, hogy jó irányba mozdultak el, aminek köszönhetően évről évre mindenki léphet egyet előre.

Forrás: kormany.hu

Hasonló hírek

Újabb létszámleépítés a Magyar Postánál – ezzel indokolták döntésüket

Mazsi

Visszajönnek a “régi” idők? – videó

Géza

Bukhatják fizetésüket a randalírozó képviselők

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------