Hirmagazin.eu
18+

Készen állnak a férfiak egy valódi párkapcsolatra, egy felnőttiparban dolgozó lánnyal?

A különféle erotikus szolgáltatások nagy népszerűséget élveznek világszerte: sztriptíz, intim fényképek eladása, virtuális kommunikáció online chat-eken, webkamerás közvetítések és még sok más.

Elgondolkodtunk rajta, hogy a modern férfiak hogyan éreznek a felnőttiparban dolgozó lányok iránt. Vajon kommunikálnának egy lánnyal a való életben, ha megtudnák, hogy felnőttipari tapasztalatai vannak?

Amint a kérdés felmerült, úgy döntöttünk, hogy csinálunk egy felmérést a férfiak között, és érdekes történetekről hallottunk a srácok reakcióiról az ilyen helyzetekben, és arról, hogy miként folytatódott tovább a kapcsolatuk a lánnyal. Most közzétesszük itt a legérdekesebb válaszokat, fenntartva a résztvevők névtelenségét.

LÁSZLÓ, 34 éves: egy korábbi webkamera modell férje

Azok számára, akik nem tudnák, tisztázzuk, hogy a webkamera modellek olyan lányok, akik webkamerán keresztül közvetítenek és kommunikálnak a különböző országokból származó felhasználókkal online chatszobákban, jelentős pénzeket elérve. Ezek speciális weboldalak közvetítésekre, és az egyik fiatal férfi felesége egy ilyennek dolgozott. Ezt mondta róla:

„Akkor már jó ideje randiztunk, és az összeköltözést tervezgettük. Kezdtek a dolgok komolyra fordulni, és a különféle lehetőségeinket latolgattuk. És egy nap megemlítette, hogy ő modellként dolgozik a BongaCams-on. Nos… természetesen nem mondhatnám, hogy fel voltam dobva tőle. Egy kicsit meg is rémültem tőle, de általánosságban semmilyen hatással nem volt a hozzáállásomra. Akkoriban nehéz időszakon ment keresztül, szüksége volt a pénzre, és a lehetőség adott volt. Elkezdett jó pénzt szerezni vele, sikerült fizetnie a második egyetemi diplomáját, vásárolt egy autót… Soha nem gondoltam, hogy lányok ennyi pénzt kereshetnek online! Most minden nagyszerű, és örülök, hogy együtt vagyunk.”

ISTVÁN, 28 éves: párkapcsolatban egy lánnyal, aki intim fényképeinek eladásával keres pénzt

Egy másik érdekes történetet mesélt el egy 28 éves srác. Azt mondta, hogy randizni kezdett egy lánnyal, és utána rájött, hogy a lány eladja az erotikus képeit az interneten.

„Azt tudtam, hogy szeret meztelen képeket csinálni… Ez olyan elfogadott dolog mostanában. De fogalmam se volt róla, hogy eladja ezeket a képeket valakiknek. Először stresszelt, hogy nem figyeltem fel rá, de aztán fokozatosan rájöttem, hogy ő élvezi, hogy szexinek érezheti magát és pénzt kereshet vele, és ez táplálta az önbizalmát is. Miután mindent átbeszéltünk, később közösen vettünk egy jó kamerát, így szuper képeket tudott készíteni. Mondhatjuk, hogy a párkapcsolatunk új szakaszába léptünk: nagyobb intimitás és kölcsönös megértés.”

JÁNOS, 29 éves: nem bánja, hogy felnőttiparban dolgozó lánnyal randizik

Azon is elkezdtünk gondolkodni, hogy mit gondolnak azok a srácok, akik még sosem kerültek ilyen helyzetbe. Hogyan reagálnak, ha rájönnek, hogy a lány, aki tetszik nekik, dolgozott már a felnőttiparban? A legtöbb fiatal férfi azt mondja, semmi rosszat nem lát benne. Iván például felvetette, hogy valószínűleg nem bánná:

„Úgy gondolom, hogy ha tényleg kedvelsz egy lányt, szinte minden helyzetben tudsz találni kompromisszumot – csak akarnod kell! Valószínűleg először is kideríteném, hogy mi a munka, és miért ezt választotta a lány. Ha például tetszik neki a figyelem, amit kap, az érthető. Sok lány szereti magát vonzónak érezni – ugyanezen okból kifolyólag rengeteg szelfit készítenek, és folyamatosan posztolnak történeteket, sok lájkot kapva. Miért ne kereshetne rajta pénzt is? :) Emlékszem, hogy egyszer beszélgetésbe elegyedtem egy modellel a BongaCams-en. Elmondta, hogy a barátja tudott a webkamerás oldalon végzett munkájáról, és már régóta randiztak. Úgy gondolom, ha nincs veszélyben a kapcsolat, és teljes a bizalom a pár tagjai között, akkor lehetséges olyan megoldást találni, amely mindkettőjüket boldoggá teszi. A legfontosabb, hogy ne legyenek félreértések vagy kétségek. Röviden, valószínűleg nem bánnám.

Ezekből és sok más történetből ítélve elmondhatjuk, hogy a modern férfiak nem zárják ki annak lehetőségét, hogy olyan lánnyal randizzanak, aki a felnőtt szférában dolgozik vagy tapasztalattal rendelkezik. Sőt, sokan látják benne a pozitívumokat, és nyíltan beszélnek a nézeteikről. A legtöbb srácnak tetszik, hogy a csajuk elég gyönyörű és csábító ahhoz, hogy élénk benyomást keltsen, és sok férfi figyelmét felkeltse. Ezen túlmenően, az előnyök között sokan megjegyzik, hogy a lányok jó pénzt keresnek a felnőttiparban, ami segít nekik abban, hogy anyagilag függetlenek legyenek a fiúktól. Nyilvánvaló, hogy egyre kevesebb az előítélet a társadalomban, és a felnőtt szórakoztatás iránti gyorsan növekvő kereslettel együtt az erotikus szolgáltatások köre is bővül.

Hasonló hírek

Szexuális tévhitek, viszlát!

Edit

Öt roma telep került karantén alá Szlovákiában a koronavírus miatt – részletek (18+)

Géza

Terrortámadás Nizzában: embereket fejezett le egy ámokfutó (18+)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------