Hirmagazin.eu
Főoldal » Kész horror! Fekete ruhás nő szelleme riogat egy bevásárlóközpontban!
Külföld

Kész horror! Fekete ruhás nő szelleme riogat egy bevásárlóközpontban!

A sem­mi­ből elő­buk­kanó ár­nyalak­tól már a pláza tu­laj­do­no­sa­i­nak is rém­ál­mai van­nak! Szel­lem­ir­tók se­gít­sé­gét kérik, hogy meg­sza­ba­dul­ja­nak a vá­sár­ló­kat ret­te­gés­ben tartó kí­sér­tet­től…

Félelemtől reszketve lépnek be a vásárlók Glasgow egyik legforgalmasabb bevásárlóközpontjába. Azt suttogják, a plázát egy talpig feketébe öltözött asszony szelleme kísérti!

A hátborzongató árnyalakot már többen is látni vélték, állításuk szerint bármikor felbukkanhat a folyosókon. A riasztó esetet már jelentették az üzletközpont tulajdonosainak is, akik nagyon komolyan vették a bizarr jelenséget. Elhatározták, hogy profi szellemirtókkal próbálják elűzni a nyughatatlan kísértetet.

“Többen is jelentették, hogy egy ijesztő női alak bolyong a folyosókon, ezért szigorú intézkedéseket kell tennünk! Már felvettük a kapcsolatot néhány helyi szakértővel, akik remélhetőleg segítenek megoldani ezt a bizarr helyzetet!”

– nyilatkozta a pláza egyik szóvivője.

Kész horror! Fekete ruhás nő szelleme riogat egy bevásárlóközpontban!
(Fotó: Twitter)

Az említett szakértők szerint nem kizárt, hogy az asszony a bevásárlóközpont helyén álló épületben vesztette életét évekkel ezelőtt, a pláza építése pedig annyira felzaklatta, hogy azóta sem tud nyugodni.

“Talán az építkezések, vagy a közeli mozi zavarták meg, ez nem lenne egyedi eset. Az első és legfontosabb, hogy találjunk neki egy olyan helyet, ahol békében tud nyugodni”

– magyarázta az egyik szellemirtó a Daily Mail-nek.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Tucatjával veszik őrizetbe a migránsokat

Mazsi

Műanyag fóliába csomagolva találták meg a sportolónő holttestét!

Mazsi

Felszálltak a vadászgépek a Charles de Gaulle francia repülőgép-hordozó anyahajóról

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!