Hirmagazin.eu
Főoldal » Késsel hadonásztak az elmebeteg tinik a plázában! + VIDEÓ!
Külföld

Késsel hadonásztak az elmebeteg tinik a plázában! + VIDEÓ!

Az éle­tü­kért fu­tot­tak azok az angol shop­pin­go­lók, akik azt hit­ték, ter­ror­tá­ma­dás érte őket. Pedig csak pár ke­mény­kedő tini volt az.

Késsel hadonásztak az elmebeteg tinik a plázában! + VIDEÓ!

Szombaton életük legrémisztőbb perceit élték át azok a vásárlók, akik egy kenti plázából voltak kénytelenek kimenekülni. Ugyanis néhány, magát nagyon keménynek képzelő tini úgy döntött, hogy a bevásárlóközpontban, több méretes késsel rendezik le egymás között a nézeteltérésüket.

Az igazi pánik viszont azért tört ki az emberek között, mert tévesen az az információ terjedt el, hogy terroristák járják az üzleteket. Ezért a plázából eszüket vesztve menekült mindenki, nem törődve azzal, hogy kiket löknek fel, taposnak meg. Így több kisgyerek is megsérült a tömegpánikban. Az emberek csak később tudták meg, hogy nem voltak terroristák az üzletházban.

A kiérkező rendőrök már csak az egyik fegyveres fiatal fiút találták a helyszínen. Ő azért nem menekült el társaival együtt, mert a dulakodásukban megsérült a feje. A járőrök egy bozótvágókést találtak nála, ezért őrizetbe vették.

Forrás: TheNews

 

Hasonló hírek

Újabb fordulat a Kuciak-gyilkosság ügyében: őrizetbe vették Szlovákia volt országos rendőrfőkapitányát

Géza

Pánik a párizsi állatkertben: több tucat állat szabadult ki

Mazsi

Friss: így történt a párizsi terrortámadás

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------