Image default
Külföld

Késsel a kezében szökött meg a pszichiátria zárt osztályáról

A 23 éves szíriai férfi több embert is megfenyegetett, és még egy autót is ellopott. Az apa az utolsó pillanatban tudta kimenekíteni a gyermekeit a hátsó ülésről.

A németországi Krefeld egyik klinikájának zárt pszichiátriai osztályán kezelték azt a 23 éves szíriai migránst, akinek a hét közepén sikerült megszöknie. A késsel felfegyverkezett férfi több embert is megfenyegetett a nyílt utcán, majd egy autó sofőrjét kényszerítette arra, hogy adja át neki a kormányt. A rendőrségi jelentés szerint, a megtámadott 43 éves édesapa az utolsó pillanatban tudta kimenteni két hátul ülő gyermekét a kocsiból. A 4 és 7 éves gyermekeknek az ijedtségen kívül nem esett más baja.

Képünk illusztráció
Fotó: PA

A szíriai migráns a következő pillanatban már nagy sebességgel el is hajtott az autóval. Csupán a szerencsének köszönhető, hogy nem történt nagyobb tragédia, a rendőröknek pár perccel később ugyanis sikerült megállítania az ámokfutásba kezdett migránst, majd visszaszállították a kórházba. Azt a hatóságok még vizsgálják, hogy miként tudott a pszichés betegséggel küzdő férfi megszökni a zárt osztályról, mint ahogy arra sem érkezett még hivatalos válasz, hogy mikor és hogyan került a bevándorlóhoz kés.

Forrás: Ripost.hu

Hasonló hírek

Izrael megtámadta a gázai övezetet

Géza

Az oroszok a poklot szabadították rá a muszlim terroristákra, akik megölték a pilótájukat! + VIDEÓK!

Edit

Nyílt tengeren találtak több tonna kokaint a Costa Rica-i hatóságok

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------