Image default
Külföld

Késelés egy egyetemi kampuszon

Forrás: hirado

Öt embert késelt meg egy diák egy kaliforniai egyetemi kampuszon helyi idő szerint szerda reggel, a rendőrök a támadót lelőtték – közölte az UC Merced egyetem, ahol az incidens történt.

  Öt embert késelt meg egy diák egy kaliforniai egyetemi kampuszon helyi idő szerint szerda reggel, a rendőrök a támadót lelőtték - közölte az UC Merced egyetem, ahol az incidens történt. Öt ember sebesült meg, a gyanúsított meghalt a Merced megyei egyetemi kampuszon történt incidensben - áll az egyetem közleményében.  Az egyetem előzőleg Twitter-üzenetében azt közölte, hogy öt "diákot" késeltek meg, később pontosította, hogy a sérültek nem mind diákok voltak.  A rendőrök rálőttek a gyanúsítottra, aki belehalt sebesüléseibe - közölte az egyetem az egyetemi rendőrségre hivatkozva. "Valamennyi sebesült magánál van, kettőt közülük kórházba szállították, három társukat a kampuszon ápolják".  A kampuszt a szerdai napra bezárták, valamennyi előadást töröltek. Egyelőre nem tudni, miért követte el tettét a húszéves diák.  Érdekes lehet számodra:
Öt ember sebesült meg, a gyanúsított meghalt a Merced megyei egyetemi kampuszon történt incidensben – áll az egyetem közleményében.

Az egyetem előzőleg Twitter-üzenetében azt közölte, hogy öt “diákot” késeltek meg, később pontosította, hogy a sérültek nem mind diákok voltak.

A rendőrök rálőttek a gyanúsítottra, aki belehalt sebesüléseibe – közölte az egyetem az egyetemi rendőrségre hivatkozva. “Valamennyi sebesült magánál van, kettőt közülük kórházba szállították, három társukat a kampuszon ápolják”.

A kampuszt a szerdai napra bezárták, valamennyi előadást töröltek. Egyelőre nem tudni, miért követte el tettét a húszéves diák.

Érdekes lehet számodra:

Hasonló hírek

Újabb vádemelés a Trump-kampány volt menedzsere, Paul Manafort ellen

Géza

Kizárta egy csecsemő az apját a kocsiból

Edit

Újabb menekültáradatra készülnek az osztrák hatóságok

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------