Hirmagazin.eu
Főoldal » Kertjében verték félholtra Orbán Viktor kutyáját
Állatvilág

Kertjében verték félholtra Orbán Viktor kutyáját

Nárcisz, a képen látható hatéves kuvasz az Orbán-család legnagyobb kedvence. Ennél a kutyánál nehéz jámborabb, szelídebb állatot találni. Akkor mégis mi történt?

Kertjében verték félholtra Orbán Viktor kutyáját

A mai napig nem tudják, kik voltak az elkövetők, de egy biztos: ezt az esetet a miniszterelnök családja nem fogja elfelejteni… Szegény kutya nem ártott senkinek. Mégis majdnem agyonverték…

Orbán Viktor ezért is áll ki az állatvédelem mellett. Még Facebookon is közzé tette ezt a képét, felhívva az olvasói figyelmét arra, milyen fontos is az állatvédelem.

A Nárcisz nevű kutya hat éve él a miniszterelnök családjával. Egyik nap, amikor Orbán Viktor, és családja hazaérkezett felcsúti házukba, arra figyeltek fel, hogy az állat vérbe fagyva fekszik az udvaron. A fejét valamilyen kemény eszközzel verték szét, és csoda, hogy túlélte a támadást.

“Azonnal beszállítottuk a klinikára, ahova korábban is jártunk vele,” nyilatkozta a miniszterelnök.

A kutya élete egy hajszálon múlott, még az egyik szemét is kiverték a támadói. Ugyan hosszú órákon keresztül küzdöttek az életéért az orvosok, végül sikerült megmenteni. A mai napig is látszanak a támadás nyomai, részben a járásán, részben a fél szemén…

 

 

Hasonló hírek

Lelőttek egy gorillát az állatkertben

Edit

Háromszáz fecske fészkel egy délvidéki tanyán

Géza

Ciánnal mérgezték meg az elefántokat

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------