Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Kertészkedés közben tűnt el az idős bácsi Komáromban – étel és ital nélkül vészelt át két napot mire rátaláltak – köszönjük a mentésben résztvevők áldozatos munkáját!

Komárom — Élelem és ital nélkül, még egy viharos éjszakát is sikerült túlélnie a szabadban annak a 74 éves férfinak, aki Komárom közelében, az Öreghegyen tűnt el két napra.

Információink szerint a bácsi családjával kertészkedett, amikor egyszer csak kisétált a kapun, majd nyoma veszett. Szerettei azonnal a keresésére indultak, sőt a kutatásban szolgálati kutya, mentőegységek, rendőrök, önkéntesek és civil szervezetek is részt vettek.

A férfi két éjszakát a szabad ég alatt töltött, feltehetően a közeli szőlősben talált magának némi élelmet, így sikerült túlélnie.

– Az eltűnés helyszínétől körülbelül két kilométerre került elő a bácsi. Egy férfi talált rá. Mi mentőkutyákkal segítettük a kutatást. Szerencsére nem volt életveszélyben, bár kissé kiszáradt, az időjárási viszonyokhoz képest jó állapotban találtak rá – mondta Kulcsár József, a Kulcsár Kutató Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány elnöke.

blikk

Hasonló hírek

Két autó ütközött össze ma délután Budapesten, Kőbányán

Géza

Most közölték a szörnyű hírt: elhunyt a balatoni villámcsapás áldozata

Mazsi

Rettenetes részletek derültek ki a kapuvári fojtogatós gyilkosságról

Mazsi