Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Kertészkedés közben tűnt el az idős bácsi Komáromban – étel és ital nélkül vészelt át két napot mire rátaláltak – köszönjük a mentésben résztvevők áldozatos munkáját!

Komárom — Élelem és ital nélkül, még egy viharos éjszakát is sikerült túlélnie a szabadban annak a 74 éves férfinak, aki Komárom közelében, az Öreghegyen tűnt el két napra.

Információink szerint a bácsi családjával kertészkedett, amikor egyszer csak kisétált a kapun, majd nyoma veszett. Szerettei azonnal a keresésére indultak, sőt a kutatásban szolgálati kutya, mentőegységek, rendőrök, önkéntesek és civil szervezetek is részt vettek.

A férfi két éjszakát a szabad ég alatt töltött, feltehetően a közeli szőlősben talált magának némi élelmet, így sikerült túlélnie.

– Az eltűnés helyszínétől körülbelül két kilométerre került elő a bácsi. Egy férfi talált rá. Mi mentőkutyákkal segítettük a kutatást. Szerencsére nem volt életveszélyben, bár kissé kiszáradt, az időjárási viszonyokhoz képest jó állapotban találtak rá – mondta Kulcsár József, a Kulcsár Kutató Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány elnöke.

blikk

Hasonló hírek

Százötvenmillió forintnyi hamis gyógyszert foglaltak le Magyarországon.

Géza

Nagy bajban van: eljárást indított a rendőrség Demcsák Zsuzsa ellen

Géza

Együtt mentettek életet Budapesten! (Olvasóink nevében is hálásan köszönjük az életmentők munkáját! Hirmagazin.eu)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------