Image default
Külföld

Keresztre feszítették a HIV fertőzött pedofil papot, aki 30 gyermeket erőszakolt meg

Megbocsátott az pápa, egy Dél-Mexikói pedofil papnak, akit bűnösnek találtak 30 gyermek megerőszakolásában, miközben ráadásul HIV-fertőzött volt.

Az áldozatok 5 és 10 éves közötti kislányok voltak. Azonban a Vatikán megbocsátott neki, egy másik egyház megyébe helyezte át  hogy “bűneinek imádságát és megbocsátását” keresse.

Úgy tűnik, hogy az emberek nem bocsátottak meg neki, ugyanis nem rég a holttestét az új temploma környékén keresztre feszítve találták meg. Egy fából készült gerendából kötözték, amelyet a gyülekezet tagjai találtak meg, aki a vasárnapi istentiszteletre érkeztek.

A helyi rendőrség szerint, keresztre feszítették, és a nemi szervét levágták és a szájába helyezték. Halála előtt még további kínzáson kellett átmennie, a fejére forró közúti kátrány öntöttek.

Egy fa táblát helyeztek el rajta, melyen az a felirat állt, hogy

“Nem Isten embere vagyok, hanem egy démon. A pokolban fogok fizetni a bűneimért”

A rendőrség állítása szerint, a “Templomos lovagok” nevű kábítószer-banda ölte meg, mely egy mexikói bűnszervezet, amely  brutális kivégzéseiről ismert. A helyi médiák azonban kételkednek ebben. A rendőrség nem töri magát a tettesek kézre kerítésén, lehet, hogy öngyilkosságként könyvelik el, ami a halála körülményeit tekintve elég fura lenne.

Az egyik pap áldozatának édesanyja levelet írt a pápának, hogy Rómában találkozzon vele és megvitassák az ügyet, de a Vatikán azzal elhárította ezt el, hogy “az ügy lezárult”.

A Daily Mail vszerint ilágszerte elterjedt a papok, a püspökök és más egyházi tisztviselők által elkövetett kiskorúak szexuális visszaélése, amit az egyházak a mai napig igyekszenek eltusolni, legtöbbször a vétkesek áthelyezése által.

A Globe exposé az elmúlt évtizedekben több ezer embernek a visszaéléseiről számolt be.

Forrás: vilagfigyelo.com

Hasonló hírek

Az emeleti erkélyről zuhant ki egy kislány Dunaszerdahelynél

Mazsi

Rejtélyes holttestet talált a magyar utas a dubaji járaton

Mazsi

Nagyon feszült a helyzet az Open Arms fedélzetén

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------