Főoldal » Keresztre feszítették a HIV fertőzött pedofil papot, aki 30 gyermeket erőszakolt meg
Külföld

Keresztre feszítették a HIV fertőzött pedofil papot, aki 30 gyermeket erőszakolt meg

Megbocsátott az pápa, egy Dél-Mexikói pedofil papnak, akit bűnösnek találtak 30 gyermek megerőszakolásában, miközben ráadásul HIV-fertőzött volt.

Az áldozatok 5 és 10 éves közötti kislányok voltak. Azonban a Vatikán megbocsátott neki, egy másik egyház megyébe helyezte át  hogy “bűneinek imádságát és megbocsátását” keresse.

Úgy tűnik, hogy az emberek nem bocsátottak meg neki, ugyanis nem rég a holttestét az új temploma környékén keresztre feszítve találták meg. Egy fából készült gerendából kötözték, amelyet a gyülekezet tagjai találtak meg, aki a vasárnapi istentiszteletre érkeztek.

A helyi rendőrség szerint, keresztre feszítették, és a nemi szervét levágták és a szájába helyezték. Halála előtt még további kínzáson kellett átmennie, a fejére forró közúti kátrány öntöttek.

Egy fa táblát helyeztek el rajta, melyen az a felirat állt, hogy

“Nem Isten embere vagyok, hanem egy démon. A pokolban fogok fizetni a bűneimért”

A rendőrség állítása szerint, a “Templomos lovagok” nevű kábítószer-banda ölte meg, mely egy mexikói bűnszervezet, amely  brutális kivégzéseiről ismert. A helyi médiák azonban kételkednek ebben. A rendőrség nem töri magát a tettesek kézre kerítésén, lehet, hogy öngyilkosságként könyvelik el, ami a halála körülményeit tekintve elég fura lenne.

Az egyik pap áldozatának édesanyja levelet írt a pápának, hogy Rómában találkozzon vele és megvitassák az ügyet, de a Vatikán azzal elhárította ezt el, hogy “az ügy lezárult”.

A Daily Mail vszerint ilágszerte elterjedt a papok, a püspökök és más egyházi tisztviselők által elkövetett kiskorúak szexuális visszaélése, amit az egyházak a mai napig igyekszenek eltusolni, legtöbbször a vétkesek áthelyezése által.

A Globe exposé az elmúlt évtizedekben több ezer embernek a visszaéléseiről számolt be.

Forrás: vilagfigyelo.com

Hasonló hírek

Élénkült a forgalom minden Európába tartó migrációs útvonalon – videó

Géza

21 éves férfi erőszakolt meg egy 9 éves német kislány az iskolai WC-ben

Géza

Vádat emeltek kínzás miatt két szíriai hírszerzőtiszt ellen Németországban

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------