Image default
Bulvár

Keresztes Ildikó roppant kitartó

keresztes ildiko
Forrás: hirado.hu/M1 Ma reggel | 2015. 02. 04. 11:40:00

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy három évtizedet várt arra, hogy Pálvölgyi Géza írjon neki egy dalt. Az álom a Dal 2015-re végül valóra vált.
Ildikó immáron másodszor indul A Dal című műsorban. Nem egy könnyen emészthető a Hazám hazád lehet címmel elkészült dal, akár csak a két évvel ezelőtti versenydala. A színpadi látványterveket a művésznő a héten fogja látni, de várakozásai egy teljes mesevilágot vetítenek előre.

“A dal nagyon szép, önmagáért beszél, megint egy olyan darab, amit többször kell meghallgatni szerintem, mert annak ellenére, hogy nagyon letisztult, lírai, embertelenül optimista és vidám is egyben – mesélte az énekesnő a Ma Reggel műsorában. – Én szeretem az olyan dalokat, amiket meg kell fejteni, ami elsőre nem mutatja magát.”

Mindig érdekes, hogy a versenyzők, hogyan gondolják, milyen is egy jó eurovíziós dal. Keresztes Ildikó nem foglalkozik az ilyesfajta elméletekkel.

“Milyen az eurovíziós dal? Szerintem ilyen nincsen, szerintem jó dal van, vagy kevésbé jó” – mondta. Úgy véli, a magyar dalok mindig akkor értek el nagyobb sikereket az Eurovíziós Dalfesztiválon, amikor nem akartunk másokat másolni, hanem önmagunkat adtuk, emlékezzünk csak Friderika, Rúzsa Magdi vagy ByeAlex sikerire.

Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatójába 351 dalt neveztek, közülük az előzsűri 30-at juttatott az elődöntőkbe. A harmadik elődöntőt február 7-én tekinthetik meg az M1 műsorán, de addig is látogassanak el a mediaklikk.hu/dal oldalra, ahol minden megtudhatnak a versenyzőkről és a dalokról. A Kersztes Ildikóval készült videointerjút pedig erre a linkre kattintva tekinthetik meg.

Hasonló hírek

Pénzköteggel gyújtott alá a teának

info

Justin Bieber édesanyja csalódott a fiában, ezért nem is nagyon beszélnek

Edit

Őt szereti Kovács Koko István

Mazsi