Hirmagazin.eu
Főoldal » Kendőzetlen igazság! Ezt gondolják a férfiak, ha egy nő kezdeményez!
18+

Kendőzetlen igazság! Ezt gondolják a férfiak, ha egy nő kezdeményez!

Mai felgyorsult világunkban, már teljesen természetes, hogy egy nő a kezébe veszi az irányítást és megteszi az első lépést! De vajon a pasik mit gondolnak erről?

A modern világban is akadnak olyan nők, akik szeretik, ha a pasi teszi meg az első lépést, de már egyáltalán nem szokatlan az sem, amikor a gyengébbik nem dobja sutba az évszázados szokásokat és kezébe veszi az irányítást. Sok férfi ettől megijed, vagy egyszerűen csak úgy gondolják nem ez a világ rendje. Azonban egy felmérés alapján kiderült, hogy bár igen romantikus, amikor a pasi kezdeményez, mégis egyre gyakoribb, hogy a fellazult szabályok érvényesülnek. Lássuk, igazából mit gondolnak erről a férfiak!

1. Biztos jele az önbizalomnak!

Amikor egy nő veszi a bátorságot, hogy odalépjen a férfihez, beszélgessen és flörtöljön vele, az annak a jele, hogy hatalmas önbizalma van. Teljesen ki van békülve önmagával, ismeri az erősségeit és a gyengeségeit is.Ez megijesztheti a pasit, de közben igen imponáló is. És ennek a vonzerőnek nehéz ellenállni.

2. Hihetetlenül szexi!

A pasik nagyon dögösnek tartják, ha a nő a kezébe veszi az irányítást. A legjobb kombináció, ha egy normális, cseppet sem tolakodó és végképp nem felajánlkozó beszélgetéssel párosul.

3. Elsőre igencsak ijesztő lehet!

Vannak pasik, akik egyenesen megrémülnek, ha nem ők kezdeményeznek. Úgy érzik, hogy kicsit veszítenek ilyenkor a férfiasságukból, és sérül az egójuk. Akik nem tudják ezt elfogadni, nagyon gyorsan menekülőre fogják. Ebben ez esetben, talán jobb is, ha olajra lépnek.

Kendőzetlen igazság! Ezt gondolják a férfiak, ha egy nő kezdeményez! 1

4. Nyomasztó, különösen, ha a férfi nem akarja!

Azok a lányok, aki nem veszik észre, hogy nem jó helyen kopogtatnak, könnyen zavaró tényezővé válhatnak a férfi számára. Az erősebbik nem igen nagy százaléka szereti a kezében tartani a gyeplőt, pláne, ha megvan hozzá a magabiztosságuk.Viszont, ha egy csaj nagyon tapadós, nehéz úgy lekoptatni, hogy ne legyen sértődés a vége. Szóval csak óvatosan a magabiztossággal. Vegyük észre, ha olyan szekér után futunk, ami nem vesz fel.

5. Meglepő!

Bármennyire is kezd hétköznapivá váni, azért a pasik még egyáltalán nem szoktak hozzá. Ami, talán egy kicsit rendjén is van. Nagyon vonzó lehet a magabiztosság, azonban sokan azt gondolják, hogy ha megtette az első lépést, biztosan másra is kapható nagyon gyorsan.Vigyázzunk! Ne essünk át a ló túloldalára!

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Budapest góccá válhat, ha nem tartják be a korlátozásokat (18+)

Géza

A zebrán gázolták el a gyalogost Vácon, rögzítette a kamera – videó (18+)

Géza

Borzalom! Melegnek hitte saját 4 éves kisfiát, így megölte!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------