Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Kenderpalántákat hozott Bécsből – sokba került neki az út, rendőreink elfogták! – videó

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói Érden fogták el a beszállítót, majd a dílert is, aki a pincéjében termesztette a marihuánát. A rendőrök 82 kifejlett kendernövényt és 65 palántát foglaltak le.

A 43 éves budapesti T. Gergely 2019. április 15-én autóval átment Bécsbe, hogy értékesítés céljából marihuánát hozzon be Magyarországra. A férfi még aznap délután a 65 kenderpalántát egy érdi házhoz vitte, ekkor fogták el őt a rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói miután átkutatták a házat, a pincében egy egész marihuánaültetvényt találtak, kiépített világítás-, öntöző- és szellőztetőrendszerrel. Időközben hazaért a 36 éves budapesti Sz. Bálint, akit szintén elfogtak.

A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói lefoglalták T. Gergely Peugeot 107 típusú autóját, a benne lévő 65 kenderpalántát, valamint a nála lévő valutát. Továbbá lefoglalták a díler mobiltelefonjait, laptopját, a nála lévő közel kétmillió forintot, különböző valutákat, valamint a pincében megtalált 82 tő kifejlett marihuánát és a növény termesztéséhez használt eszközöket.

A budapesti felderítők T. Gergelyt bűnsegédként elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett, Sz. Bálintot kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A nyomozók a két férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

police

Hasonló hírek

Baleset tegnap este Budapesten, a Petőfi-híd, budai hídfőjénél

Géza

Megöltek egy 18 éves lányt Zalaegerszegen

info

Lezárták az M3-ast, mert a vihar miatt több baleset is volt..

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------