Hirmagazin.eu
Bulvár

Keményen rászállt a NAV Palik Lászlóék cégeire!

A Blikk megtudta: a volt sztárriporter családi vállalkozására, a Zöld Ember Kulturális Szolgáltató és Kertészeti Bt.-re, valamint a Héder Barnával közös vállalkozására, az ATSA Fitness és Egészségmegőrző Kft.-re is végrehajtást kért az adóhivatal.

2015-09-05_072058

Palikék családi vállalkozásába a felesége, Marsi Anikó beltagként, Laci pedig kültagként van feltüntetve. Ez azt jelenti, hogy aláírásra csupán az ügyvezetőként is szereplő felesége jogosult. Az OPTEN.hu adatbázisa szerint a NAV Észak-budapesti Adóigazgatósága hátralékkezelési osztálya tavaly ősszel kért végrehajtást a cégre, amely azóta is hatályban van. Valószínűleg adóelmaradás miatt kerültek a NAV látókörébe. A hivatal a lapnak küldött korábbi tájékoztatása szerint ha a végrehajtás alatti hátralékot rendezik, akkor az adóhivatal néhány munkanapon belül megszünteti a végrehajtási eljárást. Ezzel egyidejűleg a további végrehajtási lépéseket is megszünteti, azaz kezdeményezi a végrehajtás tényének törlését a cégjegyzékből. Ám ahogy az a lap által lekért hivatalos iratokból is látszik, ez a mai napig nem történt meg.

Hasonlóképp végrehajtás alá került az ATSA Fitness és Egészségmegőrző Kft. is. Mint kiderült, a cégkivonatáról a napokban törölték a végrehajtást. Ezt az E.ON Energiaszolgáltató Kft. kérte a vállalkozásra júliusban. Az elmaradását rendezte a cég, így annak rendje és módja szerint a végrehajtást augusztus 25-én törölték. A Blikk hívta Palik Lászlót, de elérhetetlen volt, ezért Héder Barnát is felkeresték, hogy megtudják, miért kerültek végrehajtás a tavaly 93, tavalyelőtt pedig 88 millió forint nettó értékesítési bevételt produkáló közös vállalkozásukra:

– Nem tudok a dologról semmit. Nem én foglalkozom a cég ügyeivel. És arról sem tudok, miért kerültünk fel a NAV végrehajtásos listájára – mondta megkeresésünkre Héder Barna, ő azonnal tájékoztatta az ügyben illetékes cégvezetőt, aki azonban nem kívánt nyilatkozni.

Forrás: TheNews

Hasonló hírek

Már csak az aláírásra várnak Jennifer Garner és Ben Affleck válási papírjai

Géza

Durva, mi derült ki Zoltán Erikáról

Mazsi

A fürdőruha nem takart semmit – persze ez nem volt véletlen

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian