Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Kemény vádak Tina Turner ellen, kitálalt a fia
Kemény vádak Tina Turner ellen, kitálalt a fia
Tina Turner attending the photocall for the new west end musical Tina, based on the music of Tina Turner held at the Hospital Club, London. Picture date: Tuesday October 17, 2017., Image: 353231418, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

Kemény vádak Tina Turner ellen, kitálalt a fia

Hirdetés

A rocknagyi teljesen új életet kezdett férje oldalán, amiben a gyerekeinek sincs hely állítólag.

Miközben a West Enden óriási sikerrel fut a Tina Turner életéről szóló musical, az egyik fia azért háborog, mert az énekesnő sem vele, sem a testvéreivel nem foglalkozik.

Ike Turner Jr. azt állítja a DailyMailnek, hogy nagyjából 2000 óta sem ő, sem a fivérei nem találkoztak a legendás dívával, csupán pénzt kapnak tőle. A zenész szerint Tina tudatosan ki akarja törölni a szörnyű múltját a fejéből, és a fiai arra a 16 évre emlékeztetik, amíg Ike Turner naponta terrorizálta fizikálisan és verbálisan is. Ezért amikor beleszeretett a producerébe, Erwin Bachba a nyolcvanas évek közepén, szép lassan leépítette a kapcsolatát a régi családjával.

A négy fia még a 2013-as esküvőjére sem volt hivatalos, és anyjuk svájci birtokán sem jártak még soha. A helyzetbe már mindenki beletörődött, és nem próbálják felvenni a kapcsolatot Tinával. Az énekesnő legnagyobb fia, Craig ingatlanügynök, Ike és Ronnie zenészek, míg Michael egy idősek otthonában él rossz egészségi állapota miatt. De Tina mindannyiuk életét támogatja anyagilag.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: