Hirmagazin.eu
Főoldal » Kemény szavakkal bírálta vetélytársait Puzsér Róbert – videó
Belföldi hírek

Kemény szavakkal bírálta vetélytársait Puzsér Róbert – videó

Politikai hazudozó, egy politikus bűnöző, aki egy szociopata módjára működik

– ezt mondta Puzsér Róbert Karácsony Gergelyről. A független főpolgármester-jelölt nemcsak az MSZP-Párbeszéd jelöltjét bírálta, hanem többi vetélytársát is. Szerinte ugyanis Kálmán Olga és a Momentumos Kerpel-Fronius Gábor is tőle lopták a programjukat. Egy biztos: az előválasztásban részt vevő három jelölt nagyon hasonló ígéretekkel kampányol – közölte az M1 Híradója.

Budapestnek zöldnek és szabadnak kell lennie – Karácsony Gergely ezt nevezte az egyik legfontosabb célkitűzésének a pénteki előválasztási vitában.

A zuglói polgármesterhez hasonlóan a DK által támogatott Kálmán Olga szintén arról beszélt, hogy fel kell szabadítani a várost, például az autósforgalom csökkentésével.

A Momentum jelöltje ellenfeleihez hasonlóan szintén kiemelte a belvárosi autósforgalom csökkentését.

Puzsér Róbert szerint az ellenzéki pártok

egyszerűen átvették a Sétáló Budapest programját,

az előválasztás jelöltjei most azzal kampányolnak.

Az előválasztásból kihátráló Puzsér Róbert szombaton mutatta be saját programját, szerinte az ellenzéki térfélen egyedül neki van konkrét, számonkérhető, és 5 év alatt teljesíthető programja.

Puzsér ezúttal sem kímélte politikai ellenfeleit.

Karácsony Gergelyt például szociopatának nevezte.

Karácsony Gergely tavaly 9 államcsődnyi ígéretet tett a magyaroknak miniszterelnök-jelöltként, idén 9 Budapest-csődnyi ígéretet tett a budapestieknek főpolgármester-jelöltként. Egy politikai hazudozó, egy politikus bűnöző, ez az ember egy szociopata módjára működik – fogalmazott.

A DK támogatásával induló Kálmán Olgát Gyurcsány Ferenc emberének nevezte, aki egyik nap függetlenként, másnap viszont már a DK jelöltjeként mutatja be magát.

Habár az előválasztási vitán látszólag nagy volt az egyetértés a három induló között, az elmúlt napokban

ismét egymásnak feszültek az ellenzéki politikusok,

miután a Gyurcsány Ferenc vezette DK bejelentette, hogy a továbbiakban nem Karácsony Gergelyt, hanem Kálmán Olgát támogatják.

Az MSZP-s Kunhalmi Ágnes néhány napja csak sóhajtozott, amikor arról kérdezték, Gyurcsány Ferenc becsapta-e őket, majd azt mondta, a DK elvesztette az MSZP bizalmát.

Szombaton viszont már úgy fogalmazott: ez nem is akkora tragédia, és az együttműködés érdekében lenyelik a békát.

Nemrég még Karácsony Gergely is arról beszélt, hogy megdöbbentette Gyurcsány Ferencék döntése, most viszont már úgy látja: ez semmiség. Az MSZP–Párbeszéd főpolgármester-jelölje később azt is elmondta, hogy még Kálmán Olga aláírásgyűjtő ívét is aláírta.

m1

Hasonló hírek

Újabb határvadászok álltak szolgálatba!

Géza

Már 3800 katona van a déli határnál

info

Redőny védheti a határt a síneknél?

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------