Hirmagazin.eu
Főoldal » Kemény leckét kapott: milliókkal lógnak a barátai Vastag Csabának
Bulvár

Kemény leckét kapott: milliókkal lógnak a barátai Vastag Csabának

Vastag Csaba megtanulta a kemény leckét a hamis barátokkal kapcsolatban. Régen igazi gavallérként viselkedett, amikor kölcsönkértek tőle, ám a rossz tapasztalatoknak köszönhetően ma már megválogatja, kinek ad kölcsön.

Az énekes korábban vakon megbízott a barátaiban, ezért jóhiszeműen adott pénzt bárkinek, akinek szüksége volt rá, ám a legtöbb esetben az odaadott pénzt többé nem látta viszont, így már több millióval tartoznak neki.

Csaba belátta, hogy a hírnévvel együtt járnak a hamis barátok, akik csak azért keresik a társaságát, hogy hasznot húzzanak belőle.

„Gyerekkori barátaimnak, volt osztálytársaimnak is adtam kölcsön, persze, azóta se adták meg. Milliókkal lógnak nekem” – mesélte az énekes a Ripostnak.

Csaba elmondta továbbá azt is, hogy már letett arról, hogy megpróbálja visszakérni a pénzt, beletörődött, hogy nem kapja vissza.

„Ha elkezdem hívogatni az illetőt, akkor még engem teremt le, hogy miért üldözöm. Hiszen megmondta, hogy nem tudja visszaadni! Aztán van az a típus, aki legalább felveszi a telefont, majd előadja ugyanazt a monológot havonta háromszor, hogy most megint miért nem. Persze, hozzáteszi, hogy egyébként miért nyaggatom, hagyjam békén” – mondta Csaba.

Hasonló hírek

Havi 15-20 milliós fizetés az NB I-ben? Szédítő számok derültek ki

Mazsi

Beyonce majdnem elvágódott, de mégis ő volt a Super Bowl királynője

info

Spielberg kinőtte a jachtját

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------