Főoldal » Kelemen Anna úgy érzi, hogy túl okos – VIDEÓ
Bulvár

Kelemen Anna úgy érzi, hogy túl okos – VIDEÓ

Az egy­kori por­nós Play­mate hosszú ideje jár pszi­cho­ló­gus­hoz, hogy fel­dol­gozza az ed­digi éle­tét, és végre ki­tör­hes­sen a buta szőke gu­minő há­rom­szög­ből.

Kelemen Anna úgy érzi, hogy túl okos 1

Kelemen Anna őszintén mesélt arról, hogy régebben bármilyen szerepet magára öltött, csakhogy megjelenhessen a médiában. Ez a kényszeres szereplési vágy mára már megszűnt, ahogy a hatalmasra duzzasztott szája és póthaja is eltűnt. Annácskának pszichológus segít a múltja feldolgozásában, és a jelene építésében, hisz teljesen belefáradt már a butuska szőke szerepébe.

Valahol ennek a Playmate, guminő, nagyon rózsaszín világnak akartam megfelelni, ami akkor jó volt. De egy olyan intelligens valakinek, aki akkor is voltam, ez ma már teher. Nekem fizikailag fájt már az, hogy csináltam magamból egy olyan terméket, amit már nem bírtam hordani

– mesélte a Reflektor magazinban az egykori pornós.

Kelemen Anna úgy érzi, hogy túl okos

(Fotó: Facebook)

A nagy felismerés miatt változtatott külsején is Anna – száját kisebbre műtette, póthaját leszedette, de azt mondja, hogy még a mostani kinézetén is van mit finomítania.

Most, ahogy már kinézek egy közepesen bizarr látvány, egy elfogadható, elegánsabb vonal.

Anna azt is elmesélte, hogy azért volt cicababa hosszú éveken keresztül, mert önbizalomhiányát így próbálta kompenzálni. Az egykori Playmate azt mondja, hogy rá kellett jönnie az évek alatt, hogy nem minden a külső.

Idő kell nekem ahhoz, hogy rájöjjek, nem attól vagyok szexi, vonzó vagy érdekes, ha ki van rakva a nagy szilikonmell és száj, hanem gesztusokon és attitűdön múlik. Ezeket nem olvastam most össze, hanem tapasztaltam. Nekem nyilvánvalóan van agyam, talán túl sok is.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Bombahír! Hosszú Katinka ellenfelének edzőjeként tér vissza Shane Tusup

Mazsi

Ugróasztalon nyakcsigolyáját törte a trónörökös

Edit

Egy menekült nyerte meg a spanyol karácsonyi lottót

info