Főoldal > Hírek > Főhírek > Belföldi hírek > Kelemen Anna indulna a választáson
Kelemen Anna indulna a választáson (Forrás: TV2)

Kelemen Anna indulna a választáson

Hirdetés

Összegyűlt az 5 ezer lájk, Kelemen Anna így ígérete szerint indul az országgyűlési választáson – számol be róla a Blikk.

Kelemen Anna indulna a választáson (Forrás: TV2)

Kelemen Anna Facebook-oldalán korábban azt írta, hogy ha megkapja az ötezer lájkot a megosztott fényképére, akkor indul a választáson. A lájkok pedig össze is gyűltek, aminek kapcsán elárult egyet és mást politikai ambícióiról a TV2 műsorában.

„Abszolút komolyan kell venni”

– szögezte le már a beszélgetés elején Kelemen Anna a Facebook-bejegyzésével és annak tartalmával kapcsolatban.

De nem is kizárólag a lájkok számára hivatkozott, hanem „nagyjából” elolvasta a kommenteket is, és ezek nagy részében rajongói az állítása szerint azt fogalmazták meg, hogy – hozzá hasonlóan – szeretnének egy színfoltot.

Egyebek mellett kiderült az is, hogy nem feltétlenül gondolkozik komoly politikai karrierben, de azért szeretné, ha komolyan vennék őt.

Kelemen Anna úgy látja, kevés a nők aránya a parlamentben, szerinte azonban több nőre volna szükség az „empátia miatt”, és azért, hogy „ne legyen annyi tesztoszteron”.

Meglátása szerint nála hitelesebb képviselőt nem nagyon lehetne találni, mivel „róla már lepel lehullani nem nagyon tud”.

Forrás: eloben.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: