Image default
Bulvár

Kelemen Anna bemutatta: ő az, aki közel került a szívéhez

Az Instagramon mutatta be Annácska új kedvencét.

Egy kutyussal pózol legújabb képein Kelemen Anna. Elmondása szerint Mózes nagyon közel került a szívéhez, ezért mindenkit arra ösztönöz, hogy vásárlás helyett fogadjanak örökbe gazdátlan állatokat.

Sziasztok❣️ Szeretnék Nektek bemutatni Valakit, aki az utóbbi hetekben nagyon közel került a szívemhez, Ő Mózes ( http://allatok.info/animal.php?a=10465079 ), akiről a fenti linkre kattintva minden részletet megtaláltok! Engem elvarázsolt, szerintem nincs olyan, hogy tökéletes, de Mózesre semmi negatív tulajdonságot nem tudok mondani! Nyilván egy felelős döntés örökbe fogadni egy állatot, és hiszem, hogy rengeteget tanulhatunk tőlük, ha tiszteljük őket és szeretettel vagyunk feléjük! Az Ő sorsa különösen fontos Nekem, de mindenkit arra ösztönöznék, hogy ha teheti, ne vásároljon, hanem fogadjon örökbe! Ebben az állatotthonban sem csak Ő vár gazdira, és minden segítségnek örülnek! Addig szeressünk, amíg lehet” – olvashatók Annácska gondolatai a fotósorozat mellett, amely Mózessel készült.

 

View this post on Instagram

 

Sziasztok❣️ Szeretnék Nektek bemutatni Valakit,aki az utóbbi hetekben nagyon közel került a szívemhez,Ő Mózes ( http://allatok.info/animal.php?a=10465079 ),akiről a fenti linkre kattintva minden részletet megtaláltok! Engem elvarázsolt,szerintem nincs olyan,hogy tökéletes de Mózesre semmi negatív tulajdonságot nem tudok mondani! Nyilván egy felelős döntés örökbe fogadni egy állatot és hiszem,hogy rengeteget tanulhatunk tőlük ha tiszteljük őket és szeretettel vagyunk feléjük! Az Ő sorsa különösen fontos Nekem de mindenkit arra ösztönöznék,hogyha teheti ne vásároljon hanem fogadjon örökbe! Ebben az Állatotthonban sem csak Ő vár gazdira és minden segítségnek örülnek! Addig szeressünk,amíg lehet🐶 @szent_ferenc_allatotthon @ http://allatok.info/animal.php?a=10465079

A post shared by Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) on

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archívum

Hasonló hírek

Másodszor is elhalasztották George Michael temetését

Edit

John Legend neje könnyekig hatódott az elő-karácsonyi ajándékától

Edit

Titkos esküvőn házasodott össze a magyar színészpár!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------