Image default
Bulvár

Kelemen Anna bemutatta: ő az, aki közel került a szívéhez

Az Instagramon mutatta be Annácska új kedvencét.

Egy kutyussal pózol legújabb képein Kelemen Anna. Elmondása szerint Mózes nagyon közel került a szívéhez, ezért mindenkit arra ösztönöz, hogy vásárlás helyett fogadjanak örökbe gazdátlan állatokat.

Sziasztok❣️ Szeretnék Nektek bemutatni Valakit, aki az utóbbi hetekben nagyon közel került a szívemhez, Ő Mózes ( http://allatok.info/animal.php?a=10465079 ), akiről a fenti linkre kattintva minden részletet megtaláltok! Engem elvarázsolt, szerintem nincs olyan, hogy tökéletes, de Mózesre semmi negatív tulajdonságot nem tudok mondani! Nyilván egy felelős döntés örökbe fogadni egy állatot, és hiszem, hogy rengeteget tanulhatunk tőlük, ha tiszteljük őket és szeretettel vagyunk feléjük! Az Ő sorsa különösen fontos Nekem, de mindenkit arra ösztönöznék, hogy ha teheti, ne vásároljon, hanem fogadjon örökbe! Ebben az állatotthonban sem csak Ő vár gazdira, és minden segítségnek örülnek! Addig szeressünk, amíg lehet” – olvashatók Annácska gondolatai a fotósorozat mellett, amely Mózessel készült.

 

View this post on Instagram

 

Sziasztok❣️ Szeretnék Nektek bemutatni Valakit,aki az utóbbi hetekben nagyon közel került a szívemhez,Ő Mózes ( http://allatok.info/animal.php?a=10465079 ),akiről a fenti linkre kattintva minden részletet megtaláltok! Engem elvarázsolt,szerintem nincs olyan,hogy tökéletes de Mózesre semmi negatív tulajdonságot nem tudok mondani! Nyilván egy felelős döntés örökbe fogadni egy állatot és hiszem,hogy rengeteget tanulhatunk tőlük ha tiszteljük őket és szeretettel vagyunk feléjük! Az Ő sorsa különösen fontos Nekem de mindenkit arra ösztönöznék,hogyha teheti ne vásároljon hanem fogadjon örökbe! Ebben az Állatotthonban sem csak Ő vár gazdira és minden segítségnek örülnek! Addig szeressünk,amíg lehet🐶 @szent_ferenc_allatotthon @ http://allatok.info/animal.php?a=10465079

A post shared by Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) on

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archívum

Hasonló hírek

Colin Farrellt gyilkossággal gyanúsították!

info

Ennél már sokkal többet akar az új udvarló, a modell viszont nem

info

Hazai sztárok lettek kibertámadás áldozatai: Ne hagyjuk feltörni Insta-oldalunkat!

Géza