Hirmagazin.eu
Főoldal » Kegyetlenül megalázta egy pap Gregor Bernadettet
Bulvár

Kegyetlenül megalázta egy pap Gregor Bernadettet

Rendkívül kellemetlen élményben volt része az elmúlt év végén Gregor Bernadettnek.

A színésznő-énekesnő decemberben fellépett egy nyírségi falu templomában, s karácsony alkalmából több dallal lepte meg a település lakóit. A HOT! magazintmegkereste a falu egyik lakója, aki egy kellemetlen esetről számolt be, egy pap ugyanis csúnyán megalázta Bernadettet, akit egyébként mindenki szeretettel fogadott.

„A művésznő fellépése után arról kezdett el prédikálni a tiszteletes, hogy megfontolt döntés lenne újra felszentelni a templomot. Arra hivatkozott, hogy a műsor nem ide való. De érezni lehetett, hogy azt gondolja: egy olyan nő lépett itt fel, aki már túl van több váláson is” – mondta a lapnak egy helybéli, akinek egyébként nagyon tetszett a produkció.

Az eset kapcsán magát Gregort is megszólaltatta a HOT! „Összeszorul a gyomrom, ha felidézem azt a napot” – mondta a művésznő, majd azt is hozzátette: az önkormányzat rendelte meg a műsort az ügynökségétől. „Három és fél órát utaztam, hogy együtt ünnepelhessek a helyiekkel advent második vasárnapján” – mondta Bernadett.

A lap a papot is elérte, aki szűkszavúan kommentálta az esetet. „Nem ezt mondtam, félremagyarázták” – jelentette ki a lelkész, aki nem akart telefonon keresztül beszélni a történtekről.

Forrás: Blikk.hu

Gregor Bernadett /Fotó: RAS-archív

Hasonló hírek

Sokkoló fotók készültek Schumacherről

Mazsi

Felesége családja ezért nem örült Berki Krisztiánnak

Mazsi

Újabb, nem várt csapások érték Détár Enikőt

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!