Image default
Bulvár

Kegyetlenül megalázta egy pap Gregor Bernadettet

Rendkívül kellemetlen élményben volt része az elmúlt év végén Gregor Bernadettnek.

A színésznő-énekesnő decemberben fellépett egy nyírségi falu templomában, s karácsony alkalmából több dallal lepte meg a település lakóit. A HOT! magazintmegkereste a falu egyik lakója, aki egy kellemetlen esetről számolt be, egy pap ugyanis csúnyán megalázta Bernadettet, akit egyébként mindenki szeretettel fogadott.

„A művésznő fellépése után arról kezdett el prédikálni a tiszteletes, hogy megfontolt döntés lenne újra felszentelni a templomot. Arra hivatkozott, hogy a műsor nem ide való. De érezni lehetett, hogy azt gondolja: egy olyan nő lépett itt fel, aki már túl van több váláson is” – mondta a lapnak egy helybéli, akinek egyébként nagyon tetszett a produkció.

Az eset kapcsán magát Gregort is megszólaltatta a HOT! „Összeszorul a gyomrom, ha felidézem azt a napot” – mondta a művésznő, majd azt is hozzátette: az önkormányzat rendelte meg a műsort az ügynökségétől. „Három és fél órát utaztam, hogy együtt ünnepelhessek a helyiekkel advent második vasárnapján” – mondta Bernadett.

A lap a papot is elérte, aki szűkszavúan kommentálta az esetet. „Nem ezt mondtam, félremagyarázták” – jelentette ki a lelkész, aki nem akart telefonon keresztül beszélni a történtekről.

Forrás: Blikk.hu

Gregor Bernadett /Fotó: RAS-archív

Hasonló hírek

Ezt üzente Sebestyén Balázs a helyére ülő Stohlnak

Mazsi

Hihetetlen, elhagyja családját Hujber Ferenc

Mazsi

Embereket keres ByeAlex, a saját pénzét áldozná rájuk – Itt a zenész bejelentése

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------