Image default
Bulvár

Kegyetlenül megalázta egy pap Gregor Bernadettet

Rendkívül kellemetlen élményben volt része az elmúlt év végén Gregor Bernadettnek.

A színésznő-énekesnő decemberben fellépett egy nyírségi falu templomában, s karácsony alkalmából több dallal lepte meg a település lakóit. A HOT! magazintmegkereste a falu egyik lakója, aki egy kellemetlen esetről számolt be, egy pap ugyanis csúnyán megalázta Bernadettet, akit egyébként mindenki szeretettel fogadott.

„A művésznő fellépése után arról kezdett el prédikálni a tiszteletes, hogy megfontolt döntés lenne újra felszentelni a templomot. Arra hivatkozott, hogy a műsor nem ide való. De érezni lehetett, hogy azt gondolja: egy olyan nő lépett itt fel, aki már túl van több váláson is” – mondta a lapnak egy helybéli, akinek egyébként nagyon tetszett a produkció.

Az eset kapcsán magát Gregort is megszólaltatta a HOT! „Összeszorul a gyomrom, ha felidézem azt a napot” – mondta a művésznő, majd azt is hozzátette: az önkormányzat rendelte meg a műsort az ügynökségétől. „Három és fél órát utaztam, hogy együtt ünnepelhessek a helyiekkel advent második vasárnapján” – mondta Bernadett.

A lap a papot is elérte, aki szűkszavúan kommentálta az esetet. „Nem ezt mondtam, félremagyarázták” – jelentette ki a lelkész, aki nem akart telefonon keresztül beszélni a történtekről.

Forrás: Blikk.hu

Gregor Bernadett /Fotó: RAS-archív

Hasonló hírek

Rúzsa Magdi a közösségi oldalán mondott köszönetet

Mazsi

Pánik Hollywoodban! Ismert nőcsábász terjeszti az AIDS-et a sztárok között

Mazsi

Váratlan fordulat Lajcsi áramlopási ügyében: az egész család kiborult!

Mazsi