Image default
Külföld

Kegyetlen vérfürdőt rendeztek migránsok Innsbruckban

Olyan kegyetlen gyilkosság rázta meg az ausztriai Innsbruckot, hogy még a sokat látott helyszínelőket is megdöbbentette a látvány. Az elkövetők 20 év körüli indiaiak, az áldozat pedig egy nemi erőszak miatt elítélt, elutasított menedékkérelmű pakisztáni migráns.

Az innsbrucki rendőrség három embert vett őrizetbe annak a gyilkosságnak a kapcsán, ami jelenleg a legfőbb beszédtéma az osztrák nagyvárosban. A feltételezett elkövetők között van egy 22 éves indiai férfi és két – 20 és 21 éves – olasz állampolgárságú, indiai gyökerekkel rendelkező fiatal nő. A hatóságokat a 22 éves gyanúsított egyik ismerőse riasztotta, hogy a férfi lakásán valami szörnyűség történik. A kiérkező járőrök a két nő és a férfi mellett egy holttestet is találtak. Az áldozat egy 28 éves elutasított menedékkérelmű pakisztáni migráns, akit gyilkosai feltehetően halálra kínoznak.

Erre utal az is, hogy a hasfalán tíz késszúrás találtak, az arca egyik felét felhasították, a torkát át-, az egyik karját pedig levágták. Osztrák sajtó információk szerint a megölt férfi korábban már szexuális bűncselekmény és nemi erőszak miatt ült börtönben. A helyszínelőket olyan brutális látvány fogata, amikor a helyszínre értek, hogy egy jó darabig eltarthat, amíg azt feldolgozzák. A hatóságok szerint feltehetően mind a négy érintett ittas lehetett, mivel a lakás több szegletében is üres vodkás üvegek hevertek.

Magyarországon keresztül érkezett Ausztriába

Az osztrák sajtó egybehangzóan állítja, hogy az áldozat egy korábban már elítélt szexuális ragadozó, aki Görögországon és Magyarországon keresztül érkezett Ausztriába. A pakisztáni bevándorló 2014-ben került öt évre a rácsok mögé Ausztriában nemi erőszak, kiskorúak szexuális bántalmazása, szexuális zaklatás és nyilvános szexuális tevékenység miatt. Különösen bizarr, hogy a jogerős ítélet után a migráns a börtönben újabb menedékkérelmet kérvényezett, amit a hatóságok természetesen újra elutasítottak.

A rendőrség nem erősítette meg hivatalosan, de megbízható forrásokra hivatkozva arról ír az ÖSTERREICH nevű osztrák lap, hogy a pakisztáni férfi a szabadulása után nem sokkal találkozott az indiaiakkal, akik együtt ünnepelték a férfi szabadon engedését.

Az italozás során azonban feltehetően molesztálni kezdte az indiai lányokat, amit aztán csúnyán megtoroltak. 

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Franciaországban lavina sodort el diákokat

info

Az Europol vezetője szerint több mint tíz éve nem volt ekkora terrorveszély Európában

info

Szijjártó: Afrika a jövő kontinense

Géza