Hirmagazin.eu
Főoldal » Kegyetlen vérfürdőt rendeztek migránsok Innsbruckban
Külföld

Kegyetlen vérfürdőt rendeztek migránsok Innsbruckban

Olyan kegyetlen gyilkosság rázta meg az ausztriai Innsbruckot, hogy még a sokat látott helyszínelőket is megdöbbentette a látvány. Az elkövetők 20 év körüli indiaiak, az áldozat pedig egy nemi erőszak miatt elítélt, elutasított menedékkérelmű pakisztáni migráns.

Az innsbrucki rendőrség három embert vett őrizetbe annak a gyilkosságnak a kapcsán, ami jelenleg a legfőbb beszédtéma az osztrák nagyvárosban. A feltételezett elkövetők között van egy 22 éves indiai férfi és két – 20 és 21 éves – olasz állampolgárságú, indiai gyökerekkel rendelkező fiatal nő. A hatóságokat a 22 éves gyanúsított egyik ismerőse riasztotta, hogy a férfi lakásán valami szörnyűség történik. A kiérkező járőrök a két nő és a férfi mellett egy holttestet is találtak. Az áldozat egy 28 éves elutasított menedékkérelmű pakisztáni migráns, akit gyilkosai feltehetően halálra kínoznak.

Erre utal az is, hogy a hasfalán tíz késszúrás találtak, az arca egyik felét felhasították, a torkát át-, az egyik karját pedig levágták. Osztrák sajtó információk szerint a megölt férfi korábban már szexuális bűncselekmény és nemi erőszak miatt ült börtönben. A helyszínelőket olyan brutális látvány fogata, amikor a helyszínre értek, hogy egy jó darabig eltarthat, amíg azt feldolgozzák. A hatóságok szerint feltehetően mind a négy érintett ittas lehetett, mivel a lakás több szegletében is üres vodkás üvegek hevertek.

Magyarországon keresztül érkezett Ausztriába

Az osztrák sajtó egybehangzóan állítja, hogy az áldozat egy korábban már elítélt szexuális ragadozó, aki Görögországon és Magyarországon keresztül érkezett Ausztriába. A pakisztáni bevándorló 2014-ben került öt évre a rácsok mögé Ausztriában nemi erőszak, kiskorúak szexuális bántalmazása, szexuális zaklatás és nyilvános szexuális tevékenység miatt. Különösen bizarr, hogy a jogerős ítélet után a migráns a börtönben újabb menedékkérelmet kérvényezett, amit a hatóságok természetesen újra elutasítottak.

A rendőrség nem erősítette meg hivatalosan, de megbízható forrásokra hivatkozva arról ír az ÖSTERREICH nevű osztrák lap, hogy a pakisztáni férfi a szabadulása után nem sokkal találkozott az indiaiakkal, akik együtt ünnepelték a férfi szabadon engedését.

Az italozás során azonban feltehetően molesztálni kezdte az indiai lányokat, amit aztán csúnyán megtoroltak. 

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Putyin a Szu-24-es Szíriában történt lelövéséről – VIDEÓ!

Edit

Obamával tárgyal az izraeli miniszterelnök

info

Megtalálták a kútba esett spanyol kisfiú holttestét

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------