Főoldal » Kegyetlen bosszút állt a színészen a szerelme: a fiával feküdt le
Bulvár

Kegyetlen bosszút állt a színészen a szerelme: a fiával feküdt le

Marlon Brando mindenkivel lefeküdt, aki élt és mozgott. Egy barátnője azonban megelégelte a csapodár viselkedését.

Marlon Brando sosem tagadta, hogy imádja a szexet. Nem volt túlzottan válogatós sem, hol nőkkel, hol férfiakkal bújt ágyba. Sőt, még az egyik legjobb barátjával, Christian Marquanddal is gyakran megosztotta az ágyát. Gyakorta együtt szedték fel a nőket, akiken aztán osztoztak, végül pedig egymással foglalkoztak.

Fotó: AFP

Egy hamarosan megjelenő életrajzi könyvben azt vallották a barátai, hogy „a legyet is megd**ta volna röptében, de akár a postaládát is”. Kimeríthetetlen volt a szexuális étvágya, amit azzal magyaráztak, hogy borzalmasan vágyott a szeretetre. A szülei alkoholisták voltak, így tőlük nem számíthatott semmi jóra, és ezt az űrt akarta betölteni a nőkkel és férfiakkal.

Szomorú, de a legközelebbi barátai szerint is mélységesen magányos volt, és egyszerűen bosszantotta, ha más nem érzi nyomorultul magát. Ezért dúlt föl több házasságot is, nem érdekelte az sem, hogy tönkreteszi és kihasználja a nőket.

Az életrajz szerint egy nő azonban őt is meggyötörte. A színészlegenda ugyanis saját bevallása szerint is csak egy nőbe volt szerelmes életében. Jill Banner alig volt 21 éves, amikor találkoztak. És ő volt az egyetlen nő, aki nem alélt el attól, hogy Marlon Brando ránézett. Sőt, míg a többi nő sírt és könyörgött, hogy ne hagyja el a színész, Banner sosem kérte, hogy maradjon.

Viszont mint minden nőt, őt is megviselte, hogy Brando nem tud egy pillanatig sem hűséges lenni, és azért, hogy megleckéztesse, lefeküdt a színész 18 éves fiával, Christiannal. Ezt Brando sosem tudta elfelejteni. Mindamellett nem állt le csapodár életformájával, mindig kihasználta a kínálkozó alkalmakat – írta a Daily Mail.

Forrás: Ripost.hu

Fotó: Wikipedia

Hasonló hírek

Döbbenet: válik férjétől Luxus Yvonne

Mazsi

Tusup vs. Katinka – Íme Katinka posztja

Géza

Kórházi dráma: Orvosi mulasztásról tálalt ki a daganatos Benkő László!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------