Image default
Bulvár

Kegyetlen bosszút állt a színészen a szerelme: a fiával feküdt le

Marlon Brando mindenkivel lefeküdt, aki élt és mozgott. Egy barátnője azonban megelégelte a csapodár viselkedését.

Marlon Brando sosem tagadta, hogy imádja a szexet. Nem volt túlzottan válogatós sem, hol nőkkel, hol férfiakkal bújt ágyba. Sőt, még az egyik legjobb barátjával, Christian Marquanddal is gyakran megosztotta az ágyát. Gyakorta együtt szedték fel a nőket, akiken aztán osztoztak, végül pedig egymással foglalkoztak.

Fotó: AFP

Egy hamarosan megjelenő életrajzi könyvben azt vallották a barátai, hogy „a legyet is megd**ta volna röptében, de akár a postaládát is”. Kimeríthetetlen volt a szexuális étvágya, amit azzal magyaráztak, hogy borzalmasan vágyott a szeretetre. A szülei alkoholisták voltak, így tőlük nem számíthatott semmi jóra, és ezt az űrt akarta betölteni a nőkkel és férfiakkal.

Szomorú, de a legközelebbi barátai szerint is mélységesen magányos volt, és egyszerűen bosszantotta, ha más nem érzi nyomorultul magát. Ezért dúlt föl több házasságot is, nem érdekelte az sem, hogy tönkreteszi és kihasználja a nőket.

Az életrajz szerint egy nő azonban őt is meggyötörte. A színészlegenda ugyanis saját bevallása szerint is csak egy nőbe volt szerelmes életében. Jill Banner alig volt 21 éves, amikor találkoztak. És ő volt az egyetlen nő, aki nem alélt el attól, hogy Marlon Brando ránézett. Sőt, míg a többi nő sírt és könyörgött, hogy ne hagyja el a színész, Banner sosem kérte, hogy maradjon.

Viszont mint minden nőt, őt is megviselte, hogy Brando nem tud egy pillanatig sem hűséges lenni, és azért, hogy megleckéztesse, lefeküdt a színész 18 éves fiával, Christiannal. Ezt Brando sosem tudta elfelejteni. Mindamellett nem állt le csapodár életformájával, mindig kihasználta a kínálkozó alkalmakat – írta a Daily Mail.

Forrás: Ripost.hu

Fotó: Wikipedia

Hasonló hírek

Ilyen divatbemutatót még nem láttunk, de tényleg nem

Edit

Eddie Murphy még mindig vicces, sőt, ő a legviccesebb

info

71 éves nőt vett el egy 18 éves fiú! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------