Hirmagazin.eu
Főoldal » Katona Klári anya lett, de eltitkolta
Bulvár

Katona Klári anya lett, de eltitkolta

Katona Klári, hazánk egyik legtitokzatosabb énekesnője beengedte életébe a közönséget.

Sokan érezhették úgy, hogy – más sztárokkal ellentétben – Katona Klári keveset mutat meg magából. Az énekesnő elmondása szerint ez azért volt, mert ő nem a magánéletével akart érvényesülni – írja a Best Magazin. Annyira óvta a privát szféráját, hogy amikor egy 1999-es interjúban arra kérték, legalább annyit áruljon el, van-e gyermeke, az énekesnő azt válaszolta, nem szeretne erről beszélni.

Úgy tűnik, most jött el a pillanat, hogy végre többet is megtudhasson a közönség az énekesnőről. Közelség című könyvében Katona Klári végre bepillantást enged az életébe, olyasmiket is elárulva, amiket eddig nem feltétlenül tudott róla a nagyközönség.

A kötetből kiderül, hogy Katona Klárinak nem született saját gyermeke, annak ellenére sem, hogy kislányként sokszor álmodozott az anyaságról. „Rengetegszer elképzeltem, milyen leszek majd, amikor kisbabát várok. Gyönyörűnek láttam azokat a nőket, akiknek a teste csak az odabenn növekvő baba védelmében változott, egyébként pedig megtartották saját vonalaikat. Ilyennek vágytam magam is” – idézte a Best magazin az énekesnő gondolatait. „Sosem gondoltam volna, hogy egyszer mindez elmarad, és egy napon egy két év nyolc hónapos kislány érkezik az életembe, hogy attól kezdve anya-gyerek viszonyon osztozzunk.”

Az énekesnő tehát – noha saját gyermeke nem született – mégis felnevelt egy kislányt. Könyvében az ezzel kapcsolatos érzései és gondolatai is előkerülnek.

„Új helyzetem első hónapjainak eltelte után azt kívántam, bárcsak mindazoknak lenne úgynevezett nem saját gyermekük, akiknek adatott édes, saját. Egy nem saját gyerek esetében ugyanis van előtörténet. Ezt sosem lehet figyelmen kívül hagyni. Ahhoz képest kell bizalmat építeni, szeretni, biztonságot adni, kérdezni, tanítani, adni. Anyameleget, ha kell.”

Katona Klári az utóbbi időben a könyvével járta az országot, amelyben többek közt a szerelemről is írt. Sokan szeretnék, ha visszatérne a zeneiparba, de Klári most másként próbál adni a rajongóinak.

Forrás: likk / Hirmagazin.eu

Katona Klári / Fotó: RTL

Hasonló hírek

Egy évvel a válása után újra megnősül Sárközi Ákos – Ilyen esküvőt szeretne új párjával

Mazsi

Egymásnak esett a 19 éves és a 35 éves Tesco-dolgozó, elterjedt videó és botrány lett a vége (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Semmi szükség kebelemelentyűre, a popsztár legyőzte a gravitációt is

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------