Image default
Bulvár

Katalin Vilmos exbarátnője miatt őrjöng

Vil­mos her­ceg ma­gára hagyta a csa­lád­ját hús­vét­kor, és in­kább volt sze­relme prog­ram­aján­la­tára mon­dott igent.

Miközben az élet legtöbbünknél már visszatért a normál kerékvágásba, Vilmos hercegnek még mindig a húsvét miatt fáj a feje.

No, nem azért, mert olyan sokat evett vagy ivott volna, hanem mert a felesége azóta is haragszik rá.

Katalin Vilmos exbarátnője miatt őrjöng
LONDON – UK – 14th Mar 2016: HM Queen Elizabeth, accompanied by HRH The Duke , The Duke and Duchess of Cambridge, and Prince Harry attend the annual Commonwealth Day Service at Westminster Abbey in London.
Photograph by Ian Jones., Image: 277769586, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Allpix Press
(Fotó: www.profimedia.hu)

Történt ugyanis, hogy a leendő brit uralkodó faképnél hagyta a családot az ünnepi hétvégén, és Kenyába utazott volt barátnője kedvéért. Jessica Craig ugyanis férjhez ment, és ezt a herceg nem szerette volna kihagyni. Annak ellenére, hogy Katalin hercegné határozottan az ellenkezőjére kérte. Ugyanis ő családi húsvétot tervezett a két gyerekükkel közösen. De György és Charlotte végül apjuk nélkül keresgették a tojásokat a Kensington-palota kertjében.

Forrás: Ripos

Hasonló hírek

Ő Pápai Joci gyönyörű felesége!

Mazsi

Újabb botrány? Delhusa szerint Pápai Joci dalát az ő szerzeménye ihlette

Géza

Lakásából rohant be az élő adásba! + Videó!

info