Hirmagazin.eu
Főoldal » Katalin Vilmos exbarátnője miatt őrjöng
Bulvár

Katalin Vilmos exbarátnője miatt őrjöng

Vil­mos her­ceg ma­gára hagyta a csa­lád­ját hús­vét­kor, és in­kább volt sze­relme prog­ram­aján­la­tára mon­dott igent.

Miközben az élet legtöbbünknél már visszatért a normál kerékvágásba, Vilmos hercegnek még mindig a húsvét miatt fáj a feje.

No, nem azért, mert olyan sokat evett vagy ivott volna, hanem mert a felesége azóta is haragszik rá.

Katalin Vilmos exbarátnője miatt őrjöng
LONDON – UK – 14th Mar 2016: HM Queen Elizabeth, accompanied by HRH The Duke , The Duke and Duchess of Cambridge, and Prince Harry attend the annual Commonwealth Day Service at Westminster Abbey in London.
Photograph by Ian Jones., Image: 277769586, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Allpix Press
(Fotó: www.profimedia.hu)

Történt ugyanis, hogy a leendő brit uralkodó faképnél hagyta a családot az ünnepi hétvégén, és Kenyába utazott volt barátnője kedvéért. Jessica Craig ugyanis férjhez ment, és ezt a herceg nem szerette volna kihagyni. Annak ellenére, hogy Katalin hercegné határozottan az ellenkezőjére kérte. Ugyanis ő családi húsvétot tervezett a két gyerekükkel közösen. De György és Charlotte végül apjuk nélkül keresgették a tojásokat a Kensington-palota kertjében.

Forrás: Ripos

Hasonló hírek

Mi történt? Rendőrök oszlatták szét a szülinapi bulit Wossala Rozina éttermében

Géza

Erős fájdalmak gyötrik Osvárt Andreát

info

Ilyen aranyos volt Hosszú Katinka 3 évesen

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------