Image default
Külföld

Katalin hercegnének 13 évesen megjósolták, ki lesz a férje (Olvasd el és nézd meg!)

Katalin középiskolai drámatanára tudhatott valamit…

 

Mint kiderült, nem Meghan Markle, Harry herceg jegyese az egyetlen színésznő a királyi családban. Előkerült egy felvétel a 13 éves Katalin hercegnéről, aki egy iskolai színdarabban megtudja, hogy egy gazdag férfi lesz a férje, aki Londonba viszi majd. A videó évek óta fellelhető a legnagyobb videómegosztón, azonban a sajtó csak most fedezte fel.

A buckholdi St. Andrew’s Iskola diákjaként egy földig érő fehér ruhában lépett a szülőkből álló nézősereg elé, egy iskolatársa által alakított jós pedig a következőket olvasta ki a tenyeréből:

“Hamarosan találkozni fogsz egy jóképű és gazdag fiatalemberrel”- majd az is kiderül, hogy a nagy Ő egészen Londonig viszi majd. A következő jelenetben pedig egy William (magyarul Vilmos) nevezetű fiú térden állva kéri meg, melyre természetesen igen a válasz.

Katalin és Vilmos esküvője. Fotó: Getty Images

Akár csak a valóság, kísérteties a hasonlóság az élet írta története és a színdarab között.

A felső középosztálybeli Kate Middleton az egyetemen ismerte meg Diana idősebbik fiát, Vilmost, akivel évekig egy párt alkottak, mielőtt bejelentették volna eljegyzésüket 2010-ben.

Jóképű kérő? Pipa! London? Pipa! Vilmos? Pipa! A hercegnéi cím és a Kensington-palota pedig csak ráadás, két közös gyermekükről és az úton lévő harmadikról nem is beszélve.

Forrás:  instyle.com

Hasonló hírek

Nem támadta meg dzsihadista a francia tanítót

info

Nancy Pelosi lehet a kulcsa a Trump ellen indítható nyomozásoknak

Géza

A legmagasabb fokú a készültség Szerbiában

Géza