Image default
Bulvár

Katalin hercegné ugyanabban a betegségben szenved, mint egykor Diana?

Megismétli magát a történelem?

A nagy-britanniai sajtó számos alkalommal cikkezett már arról, hogy Kate Middleton ugyan abban a betegségben szenved, mint Diana hercegnő – írja a Doily. Úgy tűnik, hogy Vilmos herceg felesége több esetben megküzdött a bulimiával, a betegséggel, amivel Diana hercegnő is meg kellett küzdjön. Persze, ez még csak találgatás, biztosat nem tudni, mert a királyi család több ízben is cáfolta az ezzel kapcsolatos híreket.

Katalin hercegné Fotó: Puzzlepix

KATALIN HERCEGNÉ FOTÓ: PUZZLEPIX

Ugyanakkor nem lehet elmenni amellett, hogy Katalin hercegnő drasztikusan lefogyott az elmúlt időszakban, sokak szerint csont és bőr, a kezei pedig nagyon öregnek néznek ki, ami nagyban hasonlít a kényszere bulimia egyik tünetére.

Megismételné magát a történelem?

Diana hercegnő Károly miatt lett bulimiás – derül ki Andrew Morton „Diana igaz története” című könyvéből: „A férjem megfogta a derekamat és azt mondta „Egy kicsit kövér vagy itt, nem igaz?” és ez felébresztett valamit bennem” – nyilatkozta Diana hercegnő. Ez volt az a pillanat, amikor a Szívek Hercegnője drasztikus diétákba fogott, ennek következtében bulimiás lett.

A bulimia pszichológiai eredetű probléma, általában azzal jár, hogy a bulimiás személy kényszeresen le akar fogyni. Sok esetben azok betegsége, akik nem szeretik a testüket.

A bulimia tünetei között szerepel a hánytatás, drasztikus diéta, hashajtók használata és a kifulladásig történő sport. A bulimiás személy retteg, konfúz, bűntudata van, amikor eszik és folyamatosan szorong.

A kompenzációs viselkedés (hányás, hashajtók, diuretikumok, beöntés stb.) hatása nagyon súlyos következményekkel lehet a testre; a hánytatás hidroelektrolitikus egyensúlyzavart okozhat, ami halálhoz vezethet.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hasonló hírek

Szerelméről árult el titkokat Szellő István

Mazsi

Richard Gere csaja pimaszul fiatal, akár a lánya is lehetne

info

Csalt Bear Grylls a vadonban, átverte a nézőket? (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza