Image default
Divat, szépségápolás

Katalin hercegné stílusosan idézte meg a sikkes Jackie Kennedyt

Kétség sem fér hozzá, hogy ő napjaink legkifinomultabb divatdiktátora.

 A 40-es évek nagy divatja volt a tweed, ami úgy tud elegáns lenni, hogy közeben kicsit sem unalmas. Jackie Kennedy egykori first ladynek is nagy kedvence volt, és így van ezzel Katalin hercegné is, aki szintén felfedezte magának napjaink tervezőinek retró darabjait.
Katalin hercegné stílusosan idézte meg a sikkes Jackie Kennedyt
Napjaink divatdiktátora. Fotó: Camera Press

A Victoria és Albert Múzeum új kiállító tereinek megnyitójára érkezett Vilmos herceg felesége egy a Jackie stílusát kifinomultan megidéző Gucci tweed ruhában, mely piros és kék részleteivel valóban a hercegné egyik legjobb választása az idén.

Katalin hercegné stílusosan idézte meg a sikkes Jackie Kennedyt 1
Egy bűbájos kislánytól még egy virágcsokrot is kapott. Fotó: Rex Features

Az elmaradhatatlan kézitáskával, mely ezúttal pirosban pompázott, és a fekete bőr magassarkúval lett tökéletes a megjelenése, amit ismételten fülig érő mosolyával koronázott meg.

Katalinnal éppen a napokban jelent meg egy BBC dokumentumfilmhez készült interjú, melyben azt is megosztotta Sue Barker műsorvezetőnővel, hogy György herceggel való terhessége idején orvosa eltiltotta a wimbledoni tenisztorna döntőjéről.

Az éppen a nyolcadik hónapban járó hercegné bevallása szerint nagyon sajnálta, hogy nem vehetett részt a versenyen, hiszen az egyik leglelkesebb rajongója a sportnak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy akkor bocsánatkérő levelet küldött Andy Murray-nak, akinek győzelme után két héttel meg is született az első trónörökös.

forrás: dailymail.co.uk

Hasonló hírek

A legújabb őrület, női szakáll

info

A zsírleszívás menete

info

Teljes döbbenet New Yorkban: Mindenki erről a magyar lányról beszél

Mazsi