Image default
Bulvár

Katalin hercegné kabátja őrületet okozott – pár nap alatt kifogytak a boltok

forrás: dailymail.co.uk

Vilmos feleségének az elmúlt pár hétben több üzletet is sikerült felfuttatnia.

Amit Katalin hercegné felvesz, az szinte azonnal arannyá változik, értjük ezalatt azt, hogy pillanatok alatt elkapkodják az üzletekből. Vilmos nejének varázsa már százalékokban is mérhető, a Reiss és a Hobbs márka sem panaszkodik, előbbi, 19,7%-os, utóbbi pedig, 14,3 %-os növekedést könyvelhetett el karácsony óta.

Katalin hercegné kabátja őrületet okozott - pár nap alatt kifogytak a boltok
A stílusos bordó kabát, melyre hiába vágytak a rajongók, már évek óta nem kapható. Fotó: MTI/EPA

Katalint számtalanszor láthattuk mindkét divatcég ruháiban az utóbbi hetekben, melynek következtében néhány termék egyszerűen már sehol sem kapható. A kétgyermekes anyuka bordó kabátja, mely évekkel ezelőtt szerepelt a Hobbs katalógusában természetesen már nem kapható, de szinte bármit elvittek, ami kicsit is hasonlított rá.

Mivel Katalin több olyan márkának a darabjait is viseli, melyekhez nem kell nagyon mélyen a pénztárcába nyúlni, érthető a kialakult helyzet. A fast fashion cégeknek így igyekezniük kell, ha lépést akarnak tartani, nem árthat olyan darabokat tervezniük, melyek esetleg elnyerhetik a hercegné tetszését.

Katalin hercegné kabátja őrületet okozott - pár nap alatt kifogytak a boltok
Meghan Markle. Fotó: Wire Image

Hamarosan Harry herceg barátnője, Meghan Markle is hasonló hatást gyakorolhat az üzletekre, mivel az ő stílusa is igen kifinomult, sokan már most Katalinhoz hasonlítják.

Ők ketten egyébként éppen a napokban találkoztak először, Harry örömmel mutatta be végre párját bátyja feleségének a norvégiai romantikus utazás után. A hírek szerint kölcsönös volt a szimpátia, mellyel hatalmas kő gördült le a szerelmes herceg szívéről.

 

Hasonló hírek

Őrületes életút! Te még emlékszel a Mónika-show sztárjára a Józskagyerekre? (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Cindy Crawford megmutatja, milyen egy 49 éves modell

info

Sena Dagadu: Tanulom a saját ízlésemet

info