Image default
Bulvár

Katalin hercegné fanyalog, ez a baja Harry kapcsolatával

Ugyan a hercegné nemrégiben hatalmas hírt jelentett be, mégis a szerelmesekkel foglalkozik a sajtó.

Cambridge-i hercegné a források szerint fel van háborodva azon, hogy Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata sokkal több figyelmet kap, mint az ő harmadik terhessége.

Katalin a múlt hónapban jelentette be, hogy újra babát vár, de most frusztrált, mert nem érdeklődnek iránta olyan intenzíven. Ezért pedig Harry és a színésznő szerelmét okolja egy királyi családdal foglalkozó portál értesülései szerint.

Ráadásul Katalin azzal is tisztában van, hogy Meghannak több gyakorlata van a nyilvános szereplésekben, mint neki, hiszen Hollywoodban évekig tanulhatta ezt. Tudja, hogyan kell végigvonulni a vörös szőnyegen, tud a kamerák előtt pózolni, míg Katalin még mindig tanulja ezt. A portál szerint Meghan fenyegetést jelenthet Katalin népszerűségére, és Harryvel együtt most ők a királyi család fő sztárjai.

A brit királyi család rajongói egyébként már találgatják a baba nemét, ők úgy gondolják, hogy Katalin már elejtett egy két utalást erre vonatkozólag, így azt feltételezik, hogy a hercegnő kisfiúval várandós – írja a Daily Star.

Forrás: Ripost

Fotó: Europress – AFP/Heathcliff O’Malley/Pool

Hasonló hírek

Feladta a reményt, halni készül a világhírű színész

Mazsi

Elárulta felmondásának okát Pachmann Péter!

Mazsi

Brad Pitt és Angelina Jolie lánya fiú szeretne lenni!

info