Image default
Bulvár

Katalin hercegné édesanyja, a világ legcsinosabb nagymamája ma 60 éves

2015 01 31 064438
Forrás: hellomagazine.com | 2015. 01. 31. 05:03:00

El se hinné az ember Mrs. Middleton életkorát, még kevésbé igazán mesés élettörténetét.
Carole Middleton talán a világ legismertebb és egyben legstílusosabb nagymamája. A hölgy, aki sikeres üzletasszonyként milliós vagyonra tett szert férjével, három gyereket nevelt fel, aki Angliának és a királyi háznak adta legidősebb lányát. Úgy hangzik, mint egy valóra vált mese, ám a történet szóról szóra igaz.

kate middleton getty 645x1024

Katalin hercegnő szülei, Carole és Michael Middleton Londonban 2013 július 23-án. (Fotó: AFP/Ben Stansall)

Pedig a ma 60. születésnapját ünneplő Carole élete meglehetősen átlagosan indult. Egy építőmunkás lányaként egy városi tanácsalád lakásban nőtt fel, a család a kislány 11 éves korában jutott végül saját lakáshoz. Ahogy ma meséli Mrs. Midi, akit barátai neveznek így, otthonról jó nevelést, jó modort és a kemény munkára való nevelést hozta. Kamaszlányként vasárnaponként diákmunkásként a C&A üzetláncnak dolgozott. “Egyáltalán nem voltunk gazdagok” – emlékszik vissza a ma már milliomosként élő asszony. Felnőttként a British Airwayshez került, hostessként helyezkedett el. Itt ismerte meg a sármos repülésirányítót, leendő férjét, Michaelt.

A családalapítás után Carole olyan munkát keresett, ami otthonról végezhető. Ekkor kezdett bele a partikelléket forgalmazó, évek alatt rendkívül dinamikusan fejlődő vállalkozásba. Ő maga sem gondolta volna, hogy ezzel alapozzák meg mesés családi vagyonukat, amelyből épp most is a Mustique-szigetek luxus apartmanjában nyaralnak.

kate middleton afp 849x1024

Katalin hercegné szülei, Michael és Carole Middleton az Egyesült Királyság beli Buckleburyben 2010. november 16-án. (Fotó: Getty Images/Stefan Rousseau)

Carole Middleton a világ legismertebb nagymamája lett azzal, hogy lánya Katalin férjhez ment Vilmos herceghez, de a történet ezen része innentől már ismert. Mrs. Middleton ma ünnepli 60. születésnapját. Isten éltesse ezen a napon!

Hasonló hírek

Mosolygós fotóval bizonygatja a színész: nincs tumora

info

Teljesen kipakolták Vajna Timi gyémántüzletét

Mazsi

Felismerhetetlenné vált Russell Crowe: ember nem ismerné fel a Gladiátor sztárját (A cikk videót tartalmaz: Galdiátor filmzene, hallgasd meg ezt a csodálatos zenét!)

Géza