Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Karambolozott Oszvald Marika: sokkos állapotban vitték kórházba az ütközés után

Törökbálint — Balesetet szenvedett Oszvald Marika (67) – tudta meg a Blikk.

A Budapesti Operettszínház Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznője szombat délután az M0-s autóút 5. kilométerénél karambolozott, Törökbálint közelében.Oszvald Marikát a baleset helyszínéről mentő vitte kórházba. A Blikk információi szerint a mindig mosolygós és pörgős színésznő az Aszófői Vigasságok nevű fesztiválra meghirdetett fellépésére sietett, ám az ütközés közbeszólt. 

– Valóban történt egy baleset, de szerencsére minden rendben van. Oszvald Marikát elvitték a mentők, de már az otthonában pihen – erősítette meg az értesülésünket a művésznő menedzsere, Görgényi Tibor, aki azt is elárulta, hogy természetesen először mindenki megijedt, de a kórházban kiderült, nincs baj.

„Rendben vagyok, már itthon” – írta vissza szűkszavúan az operett királynője az írásban feltett, a hogyléte felől érdeklődő kérdésünkre, de részleteket nem szeretett volna elárulni a balesetről. 

A Blikk olvasója kapta le arra járva a művésznő kocsiját, amely csúnyán összetört a baleset következtében, szerencse, hogy nem lett nagyobb sérülés

A Blikk úgy tudja, Oszvald Marika szombat délután egy órakor még Kiskörén lépett színpadra operettes kollégájával, Peller Károllyal (40), a koncert után innen, a Tisza-tó partján lévő településről sietett az ország másik végébe, a közel három és fél órás autóútra és több mint 300 kilométerre lévő Aszófőre, ahol a Szent László-napi rendezvénysorozat szombat esti progamjának egyik sztárfellépője lett volna.Úgy tudjuk, a művésznő autójába hátulról mentek bele, a kocsija emiatt a szalagkorlátnak csapódott. A baleset után Oszvald Marika sokkos állapotba került.

– Az M0-s jobb oldalán, Szeged felé volt egy baleseti mentésünk, amikor kaptuk a hírt, hogy a túloldalon személyi sérüléses baleset történt. Kolléganőmmel, Ridzi Szilviával azonnal a helyszínre siettünk, lezártuk az autópálya adott szakaszát, a kolléganőm pedig, akinek egészségügyi szakképesítése van, megkezdte a sérült ellátását. Elsősorban stresszoldásra volt szükség, a sérült ugyanis nagyon megijedt. Pár perccel később megérkezett a katasztrófavédelem doktori szolgálata, amely folytatta a munkát – mondta a Pest Megyei Rendőr-főkapitánysággal és a katasztrófavédelemmel is szerződésben álló MMM Trans mentésirányítója, Erdős Norbert.

Peches június

Úgy tűnik, a június hónap nem hoz szerencsét Oszvald Marikának. Egy évvel ezelőtt júniusban budapesti lakása előtt fosztották ki az autóját, közel egymillió forint értékű fellépőruhától és ékszertől szabadítva meg a színésznőt.

blikk

Hasonló hírek

Facebook-azonosítókat tulajdonítottak el Androidos játékok

info

Áramot vezetett a kerítésbe egy idős férfi Zalában

Edit

Migránsok zaklattak fiatal nőket a Déli pályaudvaron

Edit