Főoldal » Karácsonyra hazatértek a külszolgálatot ellátó rendőrök! (Olvasd el és nézd meg!)
Belföldi hírek

Karácsonyra hazatértek a külszolgálatot ellátó rendőrök! (Olvasd el és nézd meg!)

Szerbiában 15, míg Macedóniában 30 rendőr vett részt a 2017-es év utolsó közös határrendészeti műveleteiben. (2017. 12. 13., szerda, ORFK Kommunikációs Szolgálat)

Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány 2017. december 13-án  Budapesten, a Készenléti Rendőrség központi objektumában fogadta a hazatérő rendőri kontingenseket.

Macedóniában 20, Szerbiában 14 rendőri kontingens teljesített szolgálatot 2016 óta, összesen 771 fő részvételével. Külszolgálatot ellátó kollégáink ez alatt az idő alatt több mint 5500 határsértő elfogását hajtották végre.

A most hazaérkező kontingensek tagjai fő feladatukként járőrszolgálatot láttak el a jogellenes határátlépések megelőzése és felderítése érdekében, illetve közreműködtek az embercsempészek és a Szerbia, illetve Macedónia területére belépett illegális migránsok előállításában.

A kontingensben részt vett szakértők nem csak a határ közvetlen közelében teljesítettek szolgálatot, hanem a mélységi területen található közutak ellenőrzésében is.

A hazatérő kontingensek tagjai terepjáró képességű szolgálati gépkocsikkal, teherszállító járművel és hőkamerával felszerelt szolgálati gépjárművel, valamint kézi hőkamerákkal és éjjellátó készülékekkel segítették a külföldi rendőrök munkáját.

Mindkét egység tagjai saját szolgálati felszerelésükkel látták el feladataikat, intézkedési jogosultságukat a szerb, illetve a macedón fél irányítása, felügyelete mellett gyakorolhatták.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Ezernégyszáz kilométeres fénystaféta indul Szegedről

info

Jövő májustól tervezi a kormány a dohánytermékek egységes csomagolásának bevezetését

info

Kemény üzenet a kormánynak: harcot hirdetett a szabadságért Karácsony Gergely – Véget ért a tüntetés a szabad színházakért Budapesten

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------