Hirmagazin.eu
Főoldal » Karácsonyi dalok és mesék gyerekeknek és felnőtteknek – Placido Domingo, José Carreras, Natalie Cole, Elvis Presley és a legnagyobbak gyönyörű dalai, és a “Csendes Éj – Az első karácsony története” című rajzfilm – videók
Karácsony

Karácsonyi dalok és mesék gyerekeknek és felnőtteknek – Placido Domingo, José Carreras, Natalie Cole, Elvis Presley és a legnagyobbak gyönyörű dalai, és a “Csendes Éj – Az első karácsony története” című rajzfilm – videók

Nemsokára leszáll a csendes éj, alszik a város, de talán még előtte érdemes felidézni, hogy milyen varázslatos karácsonyi dalokat énekelünk évszázadok óta.

Az óriási választékból nem könnyű kiválasztani a legkedvesebbeket,de a YouTube jóvoltából ma már a dalok, sok esetben a könnyű-és klasszikus zene ismert, közkedvelt énekeseivel, kórusokkal, akár rajzfilmek kíséretében is hozzáférhetőek és szépítik meg a karácsonyi ünnepeinket.

A nagyvilágban talán a legismertebb karácsonyi dal a “Csendes Éj-Stille Nacht-Silent Night”.

Tekintsünk meg a dal három felvételét Szekeres Adrienne, majd Placido Domingo-José Carreras-Natalie Cole triója, illetve Elvis Presley előadásában..

A könnyűzene műfaj mai és régi sztárjai sem maradhatnak ki a felsorolásból. Michael Bubble Bing Crosbyval közösen idézi fel a Crosby által 1971-ben énekelt,talán a karácsonyi dalok közül az eddig legtöbbször elhangzott karácsonyi dalt,a “White Christmas”-t.

Végül,mielőtt a gyermekeink számára beillesztenénk az első karácsony történetét elmesélő rajzfilmet,tekintsétek meg a “We Wish You a Merry Christmas” karácsonyi dalt,a gyönyörű Celtic Women trió Dublin-i élő koncert fellépéséről,varázslatos hangszeres kísérettel.

Befejezésül,ezúton is Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk a Konc munkatársai nevében és nézzétek szeretettel a gyerekeknek már korábban megígért a “Csendes Éj-Az első karácsony története” című rajz filmet.

 

Hasonló hírek

Fényben úszó, tündöklő díszkivilágítást kapott Budapest

Edit

Karácsonyi playlistet állított össze Barack Obama

Edit

Advent negyedik vasárnapja

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------