Főoldal » Karácsonyi ajándékkal és ünnepi műsorral köszöntik a katonák árváit
Belföldi hírek

Karácsonyi ajándékkal és ünnepi műsorral köszöntik a katonák árváit

Forrás: MTI

Karácsonyi ajándékok mellett ünnepi műsorral is köszönti a honvédség a katonák árváit csütörtökön a budapesti Stefánia Palotában.

Karácsonyi ajándékkal és ünnepi műsorral köszöntik a katonák árváit
Fotó: illusztráció

A Honvédelmi Minisztérium (HM) szerdán az MTI-hez eljuttatott tájékoztatásában felidézte: a Magyar Honvédség 2002 óta minden évben megtartja az Árvák Karácsonya elnevezésű rendezvényét azon 4 és 18 év közötti gyerekek részére, akiknek valamelyik szülője a Magyar Honvédség katonájaként – szolgálatteljesítés közben, vagy a szolgálattal összefüggésben – vesztette életét.

Az édesanyjukkal, nagymamájukkal vagy nagypapájukkal érkező gyermekeket Vargha Tamás, a HM parlamenti államtitkára köszönti. Malek Andrea, többszörös Artisjus és EMeRToN díjas énekesnő,
Thalia-díjas színésznő és édesapja, Malek Miklós, Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, karmester adnak ünnepi műsort. A művészek jótékonysági alapon, tiszteletdíj nélkül fogadták el a HM felkérését – emelte ki a tárca.
Az Árvák Karácsonyán Benkő Tibor vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnöke és Kun Szabó István vezérőrnagy, a HM társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára is részt vesznek.

 

 

Hasonló hírek

Jobbik: Gyermekmolesztáló védelmére keltek a kormánypártok

Géza

Patkányok jelentek meg Eger belvárosában

Edit

Újfajta nukleáris üzemanyag érkezik Paksra – Itt a Roszatom bejelentése

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------