Hirmagazin.eu
Főoldal » Karácsony Gergely tüntette ki a trolibusz hős sofőrjét, aki újraélesztett egy 18 éves lányt – fotó
Életmód hírek

Karácsony Gergely tüntette ki a trolibusz hős sofőrjét, aki újraélesztett egy 18 éves lányt – fotó

Kitüntették a trolivezetőt, aki novemberben megmentette egy 18 éves lány életét.

A fiatal lány hirtelen szívhalál miatt lett rosszul, ami következtében leállt a keringése. A 77-es troli vezetője kezdte el az újraélesztését, amíg a mentők kiértek a helyszínre.

Nemrég Karácsony Gergely főpolgármester Facebook-bejegyzéséből derült ki: kitüntették a fiatal lányt megmentő férfit, Vaskó Sándort. Posztjában többek között így fogalmazott: Az ajándék azt fejezi ki, hogy büszkék vagyunk rá, milyen nagyszerű emberek dolgoznak a fővárosi közlekedésben.

Sándor elárulta, 15 éve dolgozik a BKV munkatársaként, és most először vett részt ilyenfajta elsősegélynyújtásban. Nagyon sokan voltak a segítségére, a mentőorvos a kihangosított telefonon keresztül adta az instrukciókat, így a fiatal nőt életben tudták tartani a mentő kiérkezéséig.

Hátramentem, megnéztük, hogy van-e pulzusa, légzése – ekkor még volt. Egy utas közben már hívta a mentőket is, én pedig lehúztam az áramszedőket és értesítettem a forgalomirányítást. Az utasok leszálltak, csak 3 utas maradt a járművön, akiktől nagyon sok segítséget kaptam. Ugyanis észleltük, hogy a hölgy már nem lélegzik. A stabil oldalfekvésből ekkor hanyatt fektetve azonnal megkezdtem a mellkaskompressziót.– mondta korábban Sándor a BKV – Szeretem csinálni Facebook-csoportnak.

(hvg.hu)

Hasonló hírek

Megnyitja első kávézóját a Nespresso

info

Az egyház ezért kéri, hogy ne tegyünk művirágokat a sírokra!

Edit

Új szépségtrend hódít az Instagramon – szerinted menő vagy borzasztó?

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!