Hirmagazin.eu
Főoldal » Karácsony Gergely leleplezte magát: Soros embereit vinné a Városházára
Belföldi hírek

Karácsony Gergely leleplezte magát: Soros embereit vinné a Városházára

A baloldali előválasztási vitán kiderült, hogy a Párbeszéd főpolgármester-jelöltjének egyik sarkalatos programpontja, hogy Soros szervezeteit bevigye a budapesti önkormányzat épületébe.

Tervei szerint az amerikai üzletembernek olyan hazai csoportosulásait vinné be a városházába, mint a Transparency International és a Levegő Munkacsoport.

Karácsony Gergely:

“A kutatásokból azt látom, hogy én vagyok az a jelölt, aki a sokszínű, változást akaró tömeget meg tudom szólítani, én lehetek az az egy, aki meg tud küzdeni mindannyiunkért”

– így kezdte gondolatmenetét Zugló jelenlegi vezetője a főpolgármester-jelöltek mérkőzésén, amit aztán tovább görgetett, és arról értekezett, hogy “olyan Budapestet szeretne, ami emberközpontú és mindannyiunké“. A kulcsmondatot ezt követően ismertette Karácsony:

Egy nyitott városházát szeretnék, ahová behívjuk a civil szervezeteket. Legyen ott a budapesti önkormányzat épületében a Transparency International, a Levegő Munkacsoport, a Greenpeace, a How To Help Humanity, akik a város érdekében dolgoznak és szolgáltatnak– fogalmazott a politikus.

Az Amnesty Internationalt nem kell bemutatni, a szervezet a hazai Soros-hálózat egyik legfontosabb szereplője. A globális csapat 2018 elején kampányt hirdetett „I welcome” néven a migránsok befogadásáért, de benne voltak abban a tíz szervezetben, akik online kampányt indítottak annak érdekében, hogy az Európai Parlament megszavazza a Sargentini-jelentést.

Levegő Munkacsoport papíron azért dolgozik, hogy minden ember egészséges környezetben, emberhez méltó módon élhessen, azonban többször kiderült, az amerikai üzletember tevékenységét pártfogolják.

Nem feltétlenül jelent újdonságot Karácsony bejelentése, hiszen a választási kampányban az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjeként olyan árnyékkormányt alakított, ami tele volt Soros-embereivel. Így például a “kabinet” tagja volt Daróczi Gábor, aki 1996 májusától 1999. december végéig a Magyar Soros Alapítványnál dolgozott programvezetői munkakörben, valamint Ámon Ada, aki jelenleg is az amerikai üzletember által pénzelt Energia Klub elnöke.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Videó: így méltatta fénysugárként az iszlámot Vona Gábor (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Az áldozatvállalás közelebb visz Istenhez

Géza

„Lenézi és utálja a vidékieket a Momentum Mozgalom?”

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------