Főoldal » Karácsony Gergely leleplezte magát: Soros embereit vinné a Városházára
Belföldi hírek

Karácsony Gergely leleplezte magát: Soros embereit vinné a Városházára

A baloldali előválasztási vitán kiderült, hogy a Párbeszéd főpolgármester-jelöltjének egyik sarkalatos programpontja, hogy Soros szervezeteit bevigye a budapesti önkormányzat épületébe.

Tervei szerint az amerikai üzletembernek olyan hazai csoportosulásait vinné be a városházába, mint a Transparency International és a Levegő Munkacsoport.

Karácsony Gergely:

“A kutatásokból azt látom, hogy én vagyok az a jelölt, aki a sokszínű, változást akaró tömeget meg tudom szólítani, én lehetek az az egy, aki meg tud küzdeni mindannyiunkért”

– így kezdte gondolatmenetét Zugló jelenlegi vezetője a főpolgármester-jelöltek mérkőzésén, amit aztán tovább görgetett, és arról értekezett, hogy “olyan Budapestet szeretne, ami emberközpontú és mindannyiunké“. A kulcsmondatot ezt követően ismertette Karácsony:

Egy nyitott városházát szeretnék, ahová behívjuk a civil szervezeteket. Legyen ott a budapesti önkormányzat épületében a Transparency International, a Levegő Munkacsoport, a Greenpeace, a How To Help Humanity, akik a város érdekében dolgoznak és szolgáltatnak– fogalmazott a politikus.

Az Amnesty Internationalt nem kell bemutatni, a szervezet a hazai Soros-hálózat egyik legfontosabb szereplője. A globális csapat 2018 elején kampányt hirdetett „I welcome” néven a migránsok befogadásáért, de benne voltak abban a tíz szervezetben, akik online kampányt indítottak annak érdekében, hogy az Európai Parlament megszavazza a Sargentini-jelentést.

Levegő Munkacsoport papíron azért dolgozik, hogy minden ember egészséges környezetben, emberhez méltó módon élhessen, azonban többször kiderült, az amerikai üzletember tevékenységét pártfogolják.

Nem feltétlenül jelent újdonságot Karácsony bejelentése, hiszen a választási kampányban az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjeként olyan árnyékkormányt alakított, ami tele volt Soros-embereivel. Így például a “kabinet” tagja volt Daróczi Gábor, aki 1996 májusától 1999. december végéig a Magyar Soros Alapítványnál dolgozott programvezetői munkakörben, valamint Ámon Ada, aki jelenleg is az amerikai üzletember által pénzelt Energia Klub elnöke.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Frissítés: Nem öregbítjük, de a nagy örömben előre hoztuk a szülinapot 1 nappal! Így, Orbán Viktor Miniszterelnök Úr, holnap töltölti be az 55. életévét! Kedves Miniszterelnök Úr! Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk! Hirmagazin.eu

Géza

Ünnepi hajókirándulás a Dunán (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Fidesz: Gyurcsányné máris a bevándorláspártiak legfőbb szócsöve

Géza