Főoldal » Karácsony Gergely két nap alatt 800 Millió Ft-ot költött el Zugló önkormányzati számlájáról – videó
Belföldi hírek

Karácsony Gergely két nap alatt 800 Millió Ft-ot költött el Zugló önkormányzati számlájáról – videó

Ilyen egy igazi főpolgármester, és ilyen egy alkalmatlan jelölt

Tarlós István: A főváros átutalt 3,8 Milliárd Ft-ot Zuglónak, ezért van pénz a kerület számláján

Karácsony Gergely vagy szándékosan hazudik, vagy mint mindig, képtelen átlátni a fővárossal kapcsolatos feladatokat – mondta Tarlós István a Zugló költségvetéséről kialakult vita kapcsán. A Fidesz szerint a Karácsony által vezetett Zugló csődközeli állapotban van.

Pénteken Karácsony Gergely úgy nyilatkozott, jelentős eredményeket ért el a kerület élén. Szerinte ezt bizonyítja, hogy a kerület folyószámláján több mint 3,4 milliárd forint van.

Tarlós István főpolgármester csütörtökön hozta nyilvánosságra, hogy a főváros 3,8 milliárd forintot utalt át a kerületnek két nappal ezelőtt. Szerinte éppen ezért kérdéses, hogyan állhatott Zugló gazdálkodása ezt megelőzően.

A Fidesz szerint Zugló botrányoktól hangos. A párt budapesti szóvivője, Zsigmond Barna Pál úgy fogalmazott, Zugló költségvetése romokban van, Karácsony Gergely pedig folyamatosan titkolózott a kerület ügyeiről. Zsigmond Barna Pál felháborítónak nevezte, hogy a kerületben élőknek még mindig fizetniük kell a parkolásért, miközben már hónapokkal ezelőtt döntött a testület az ingyenességről.

Zsigmond Barna Pál szerint nem véletlen, hogy nem kampányolt az elmúlt öt év zuglói eredményeivel Karácsony Gergely.

Hangzatos ígéretek és testületi döntések voltak Zuglóban, ugyanakkor a fejlesztéseket a polgármester nem hajtotta végre – hangsúlyozta Várnai László, a CivilZugló Egyesület polgármesterjelöltje, a kerület jelenlegi képviselője. Várnai László a zuglói újságot idézte, amelyben megjelentek a XIV. kerületi beruházásokról szóló tervek, szerinte azonban a megvalósítások rendre elmaradtak.

Karácsony Gergely szerint jelentős eredményeket tud felmutatni polgármesterként, a városvezetői munkáját bíráló megnyilvánulásokat pedig hazugságnak tartja. Karácsony alaptalannak nevezte azokat az állításokat, hogy Zugló a csőd szélén állna, bár nyilatkozataiban össze vissza beszél: egyszer azt mondja, hogy a kerület folyószámláján több mint 3,4 milliárd forint van, máskor azt, hogy szerinte több mint négymilliárd forintja van a kerületnek.

Tarlós István csütörtök este az Inforádiónak adott interjúban elmondta, hogy Zugló folyószámláján azért van pénz, mert a főváros átutalt a kerületnek egy nagyobb összeget.

Az Origo pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy Karácsony Gergely Tarlós pénzével dicsekszik, de már abból is elköltött több száz milliót, az általa pénteken bemutatott egyenleg ugyanis hárommilliárdot mutatott, vagyis a lap szerint két nap alatt nyolcszázmillió forint tűnt el a kerület folyószámlájáról.

Tarlós István a rádióinterjúban úgy fogalmazott, két eset lehetséges: Karácsony Gergely vagy szándékosan hazudik, vagy mint mindig, súlyosan ismerethiányos és képtelen átlátni a fővárossal kapcsolatos feladatokat.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Felhőstratégiát formáló trendek

Géza

Szijjártó visszautasítja a svéd külügyér „pökhendi” nyilatkozatát

Géza

Politikai tornádó fenyegeti a brüsszeli liberálisokat! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------