Főoldal > Hírek > Tudástár > Tudástár - minden érdekesség > Kamionon szállítottak egy óriási csészealjat a hírhedt 51-es körzetbe – VIDEÓ
Kamionon szállítottak egy óriási csészealjat a hírhedt 51-es körzetbe

Kamionon szállítottak egy óriási csészealjat a hírhedt 51-es körzetbe – VIDEÓ

Hirdetés

Né­hány meg­döb­bentő fotó és videó járta be az in­ter­net kö­zös­ségi ol­da­lait. Fé­nyes nap­pal, egy ka­mi­o­non, pony­vá­val le­ta­kart, csé­sze­alj­nak tűnő tár­gyat szál­lí­tot­tak egy ame­ri­kai au­tó­pá­lyán.

Charlene Yazzie néhány éve készítette a fotókat, amikor a 77-es főúton Holbrook közelében felbukkant előtte a furcsa konvoj. Első ránézésre egy óriási, csészealj alakú tárgyat szállítottak egy kamion platóján, ponyvával alaposan beburkolva. A konvojban ráadásul fekete, sötétített ablakú kormányzati autók is voltak. Mindez ráadásul az 51-es körzettől mindössze 150 km-re.

Kamionon szállítottak egy óriási csészealjat a hírhedt 51-es körzetbe

Gondoltam, gyorsan készítek pár fotót, mielőtt köddé válnak a járművek, mert ha ezt elmesélem valakinek, biztosan kiröhög.

Fel is rakta őket a Facebookra…

Ugyanerről a konvojról videó is készült. Az ufószerű tárgy tényleg hatalmas. A legtöbben arra tippeltek, hogy éppen egy lezuhant csészealjat szállítottak a hírhedt 51-es körzetbe, hogy ott tanulmányozzák.

Persze korántsem biztos, hogy idegen űrhajóról van szó, hiszen az alakján kívül semmi sem látszik belőle. Arról nem is beszélve, ha valaki egy ufót szeretne közúton szállítani, és azt szeretné, hogy ne derüljön ki, akkor legalább úgy fedi le a ponyvával, hogy még véletlenül se legyen csészealj alakja.

A kétkedők szerint ha annyira sem vették a fáradságot, hogy álcázzák a szállítmányt, akkor az biztosan nem idegen űrhajó. Talán valamilyen újfajta harci jármű, vagy tesztrepülő lehetett.

Kissé utánanéztünk, és éppenséggel lehet, hogy a Northrop Grumman X 47B típusú, vadászrepülőgép méretű, pilóta nélküli repülőgép első prototípusát vitték tesztelésre.

Mindenesetre annyira felcsigázta az ufóvadászok érdeklődését a furcsa szállítmány, hogy ezt az évekkel ezelőtti történetet még manapság is bizonyítékerejű dokumentumnak tartják…

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: