Hirmagazin.eu
Főoldal » Kamionbalesetet szenvedett Megyeri Csilla vőlegénye
Bulvár

Kamionbalesetet szenvedett Megyeri Csilla vőlegénye

Csak a szerencsén múlt Zsolti élete, mivel kamionja irányíthatatlanná vált, majd felborult.

Megyeri Csilla nehéz napokon van túl, hiszen vőlegénye, Molnár Zsolt kamionbalesetet szenvedett pár nappal ezelőtt Hajdú-Bihar megyében. Bár a szerencsének köszönhetően Zsolti megúszta apróbb sérülésekkel, a kamionja csúnyán összetört, ezért a férfinak jelentős anyagi kára keletkezett.

Megyeri Csilla párját, Zsoltit a TV2 Ázsia Expressz című műsorában ismerte meg az ország. A férfinak Debrecenben szállítmányozási cége van, ezért sok időt tölt ott. A sofőrjével éppen dolgozni indult kamionnal az egyik közeli településre, amikor a jármű irányíthatatlanná vált, majd lesodródott az útról és az árokba borult.

Kamionbalesetet szenvedett Megyeri Csilla vőlegénye 1

„Mivel Zsoltinak nincs teherautóra jogosítványa, ezért az egyik kollégája vezette az kamiont, ő pedig az anyósülésen ült, amikor balesetet szenvedtek. Földes és Berettyóújfalu között jártak a 42-es számú főúton, amikor a sofőr azt mondta Zsoltinak, hogy nem működik a kormány és elvesztette az irányítást a jármű fölött. Pár másodperccel később pedig már meg is történt a baj. Arra eszméltek, hogy egy felborult kamionban vannak” – mondta el a Ripost-nak Megyeri Csilla és hozzátette, hogy eddig csak a legközelebbi barátaiknak meséltek a történtekről.

Csilla nagyon megijedt, hiszen akár tragédiával is végződhetett volna a baleset. „Hatvannal mentek, amikor a kocsi irányíthatatlanná vált és néhány másodperc múlva az árokba borult. Éppen arra az oldalára, ahol Zsolti utazott, ezért csoda, hogy megúszta néhány horzsolással és zúzódással. Meghúzódott a nyaka, de szerencsére sem neki, sem a sofőrjének nem lett komolyabb baja” – mondta el Csilla.

Kamionbalesetet szenvedett Megyeri Csilla vőlegénye 2
Fotó: Markovics Gábor

Zsolti a baleset után kimászott a kamionból és értesítette a rendőrséget.  „Elvitte az autómentő a kamiont, és az biztos, hogy sokba kerül majd a javítás” – mondta el Zsolti és azt is elárulta, hogy azért vált irányíthatatlanná az autó, mert eltört a kormányösszekötő rúd.

Csilla vőlegényét egyébként azóta újabb baleset érte.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hasonló hírek

Elbűvölőek, pedig csak hátulról láthatjuk őket

info

Fürdőruhás fotójával felperzselte az internetet

Edit

Drámai vallomás: Nyíltan vallott szerelmi életéről Alföldi Róbert!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------