Image default
Bulvár

Kamionbalesetet szenvedett Megyeri Csilla vőlegénye

Csak a szerencsén múlt Zsolti élete, mivel kamionja irányíthatatlanná vált, majd felborult.

Megyeri Csilla nehéz napokon van túl, hiszen vőlegénye, Molnár Zsolt kamionbalesetet szenvedett pár nappal ezelőtt Hajdú-Bihar megyében. Bár a szerencsének köszönhetően Zsolti megúszta apróbb sérülésekkel, a kamionja csúnyán összetört, ezért a férfinak jelentős anyagi kára keletkezett.

Megyeri Csilla párját, Zsoltit a TV2 Ázsia Expressz című műsorában ismerte meg az ország. A férfinak Debrecenben szállítmányozási cége van, ezért sok időt tölt ott. A sofőrjével éppen dolgozni indult kamionnal az egyik közeli településre, amikor a jármű irányíthatatlanná vált, majd lesodródott az útról és az árokba borult.

Kamionbalesetet szenvedett Megyeri Csilla vőlegénye 1

„Mivel Zsoltinak nincs teherautóra jogosítványa, ezért az egyik kollégája vezette az kamiont, ő pedig az anyósülésen ült, amikor balesetet szenvedtek. Földes és Berettyóújfalu között jártak a 42-es számú főúton, amikor a sofőr azt mondta Zsoltinak, hogy nem működik a kormány és elvesztette az irányítást a jármű fölött. Pár másodperccel később pedig már meg is történt a baj. Arra eszméltek, hogy egy felborult kamionban vannak” – mondta el a Ripost-nak Megyeri Csilla és hozzátette, hogy eddig csak a legközelebbi barátaiknak meséltek a történtekről.

Csilla nagyon megijedt, hiszen akár tragédiával is végződhetett volna a baleset. „Hatvannal mentek, amikor a kocsi irányíthatatlanná vált és néhány másodperc múlva az árokba borult. Éppen arra az oldalára, ahol Zsolti utazott, ezért csoda, hogy megúszta néhány horzsolással és zúzódással. Meghúzódott a nyaka, de szerencsére sem neki, sem a sofőrjének nem lett komolyabb baja” – mondta el Csilla.

Kamionbalesetet szenvedett Megyeri Csilla vőlegénye 2
Fotó: Markovics Gábor

Zsolti a baleset után kimászott a kamionból és értesítette a rendőrséget.  „Elvitte az autómentő a kamiont, és az biztos, hogy sokba kerül majd a javítás” – mondta el Zsolti és azt is elárulta, hogy azért vált irányíthatatlanná az autó, mert eltört a kormányösszekötő rúd.

Csilla vőlegényét egyébként azóta újabb baleset érte.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hasonló hírek

Szavahihető barát tálalt ki Schumi állapotáról

Mazsi

Interjút adott a Blikknek Pásztor Anna zaklatója – Ezt üzente a börtönből

Géza

Teljesen kipakolták Vajna Timi gyémántüzletét

Mazsi