Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Kamasz fiú erőszakolhatta meg az ötéves kislányt Borsodban: elüldözték a családot a faluból

Erdőhorváti – Nem csitulnak az indulatok a kelet-magyarországi falucskában, ahol a rendőrség egy felkavaró bűncselekmény miatt nyomoz.

A helyiek azt szeretnék, ha az 5 éves kislányt megerőszakoló kamasz, a 13 éves Döme a családjával együtt minél hamarabb elköltözne a faluból. A kocsmában és a boltban is arról beszélnek, hogy a gyámhatóság ultimátumot adott a fiú anyjának: ha Dömét nem veszi magához valamelyik rokona, akkor intézetbe kerül.

Döme állítja, nem bántotta a kislányt, anyja hisz neki Döme állítja, nem bántotta a kislányt, anyja hisz neki

Eközben a falu legszélső házának udvarán a rekkenő hőségben felszabadultan kergetőzik három kisgyerek. Kezükben vízi pisztoly, azzal áztatják el egymást. Amint elfogy a muníció, máris mennek a csaphoz, újratölteni.

– Még csak bocsánatot sem kért tőlünk se a kölyök, se az anyja. Remélem, Döme börtönbe kerül, különben az én bandám öli meg – fogadkozott Ibolya, a megbecstelenített gyermek édesanyja. – Épp palacsintát sütöttem, mikor a kislányom koszosan, maszatosan hazaállított. Szipogva mesélte, hogy Döme adott neki 300 forintot, így csalta fel őt a pincesorhoz, ahol megerőszakolta. Szegénykémnek napokig égetve fájt odalent mindene, a miskolci kórházban látleletet és DNS mintát vettek tőle.

A kislányt megviselte az a szörnyű nap - mondja az édesanyja /Fotó: Fuszek Gábor A kislányt megviselte az a szörnyű nap – mondja az édesanyja /Fotó: Fuszek Gábor

Közben beoson az udvarról a kislány, előbb bólogatva hallgatja az anyját, majd teljes testével hozzásimul. Hirtelen előtörnek belőle az emlékek.

– Lefektetett a fűbe, rátérdelt a hasamra és megkötözött. Így ni – mutatja ártatlan szemekkel a kislány. – Hiába kiabáltam, senki nem segített. Utána levetkőztetett és beletette a pucuját a sunimba. Amikor végre el tudtam szaladni, elestem és bevágtam a fejemet. Még púp is nőtt rá.

Ibolya állítja, a kislány azóta nem mer egyedül kimenni a házból, ha meglátja Dömét az utcán, sírva menekül karjaiba. A fiú csak kőhajításnyira lakik tőlük, ha Ibolyáék boltba mennek, épp a támadó háza előtt vezet az útjuk.

– Már nincs maradásom itt. Minden erre a gyalázatra emlékeztet. Az a megoldás, ha eladom a házat és a családommal együtt én költözöm el innen – panaszkodik Ibolya. Az asszony a negyedik gyermekét várja, nem hiányzik neki az idegeskedés. Mint mondja, az igazságügyi pszichológiai szakértő egy hónapja alaposan kifaggatta a kislányát. A férjével abban reménykednek, mire megszületik a kisbabájuk, a nyomozás lezárásáról szóló határozatot már az új otthonában veszik át.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Fuszek Gábor

Hasonló hírek

Küzdenek az életéért: Motorcsónakról ugrott fejest a 70 centis Tiszába

Mazsi

Újabb botrány a Quaestor-ügy körül: képben egy 1,3 milliárdos sikkasztás is

Mazsi

Szilveszter éjjelén megsérült

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------