Főoldal » Kálmán Olga visszatért: mankóval jár, de dolgozik – VIDEÓ
Bulvár

Kálmán Olga visszatért: mankóval jár, de dolgozik – VIDEÓ

Az ellenzéki főpolgármesteri előválasztáson elszenvedett kudarca után hosszú időre eltűnt Kálmán Olga. Augusztus végén bejelentette ennek az okát is: megviselte a sok járkálás a kampány kapcsán, így ortopédiai műtétre – már a sokadikra – szorult. Most azonban ismét jelentkezett.

Az általa közzétett videón jól látszik, ahogy a népszerű egykori tévés nehezen mozog, illetve mankóval jár. Ennek ellenére újra munkába állt, mégpedig, ahogy ígérte, Karácsony Gergelyt, az előválasztás győztesét támogatva.

A felvételen Karácsony Gergellyel látható. Mindketten egy asztalhoz sétálnak, ám Kálmán Olga a járáshoz egy balkezes, könyöktámaszos mankót használ.

Kálmán Olga az előválasztási eredménye után megígérte, hogy ezután mindenben Karácsony Gergelyt támogatja. A videó is erről szól: elmondják, hogy vasárnap az ellenzéki főpolgármester-jelölt és az egykori tévés közösen mutatják be az összellenzéki főpolgármesteri programot.

Hamarosan!

Lassan kampányhajrá, mi készen állunk.#karacsony_gergely#fopolgarmester_valasztas#kalmanolga

Közzétette: Kálmán Olga Hivatalos oldala – 2019. szeptember 19., csütörtök

Ez az összes korábbi – Karácsony Gergely mellett álló – ellenzéki jelölt vállalásaiból gyúrt, közös program.

– Egy élhető, szerethető várost, a saját otthonunkat akarjuk megteremteni – mondta Kálmán Olga, hozzátéve: ma a fővárosról nem az „otthon” kifejezés jut az emberek eszébe.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Felismerhetetlen: ráadásul még az arcát is rejtegette

info

Rögtön azután, hogy hasra esett, kórházba szállították a műsorvezetőt

Edit

Ingyen kézbesítik a csókkal bélyegzett leveleket Bálint napon

info