Főoldal » Kálmán Olga nem kért engedélyt az ATV-től a kampányvideóihoz – videó
Belföldi hírek

Kálmán Olga nem kért engedélyt az ATV-től a kampányvideóihoz – videó

A helyzetet súlyosbítja az, hogy ezekbe a felvételekbe belenagyítottak, hogy a csatorna logója se látszódjon.

A kormányközeli Origo írta meg, hogy Kálmán Olga, a DK főpolgármester-jelöltje az elmúlt két napban két olyan videót is kirakott a hivatalos Facebook-oldalára, amiben Tarlós Istvánfőpolgármesterrel szócsatázik korábbi munkahelye, az ATV Egyenes beszéd című műsorában. A portál cikke szerint azonban Kálmán Olga nem kért engedélyt a csatornától, hogy használhassa a felvételeket.

https://www.facebook.com/originalkalmanolga/videos/2362918323964743/

A televíziós felvételek szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag a jogtulajdonos írásbeli engedélyével és nevének forrásként való megjelölésével lehetséges.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója az Indexnek megerősítette, hogy Kálmán Olga valóban nem kért és nem is kapott engedélyt a felvételek felhasználására.

Szeretnénk elkerülni a peres eljárást, ezért várjuk Kálmán Olga vagy a DK megkeresését. Egyébként a helyzetet súlyosbítja az, hogy ezekbe az ATV-s felvételekbe belenagyítottak, hogy a csatorna logója se látszódjon

– közölte.

A DK sajtósa, Wirsching Viktória, erre azt írta,

a Demokratikus Koalíció számtalan alkalommal használ politikusairól rövid videórészleteket tévéműsorokból, senki korábban ezeket nem kifogásolta. Az ATV-vel korrekt szakmai viszonyt ápolunk, így ezt a kérdést is tisztázni fogjuk velük.

Hozzátette: „a Fidesz-média minden felületén, minden elképzelhető módon támadja a jelöltjüket”, szerinte ebből is az látszik, hogy „a Fidesz kit tart valódi ellenfelének”.

Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

24

Hasonló hírek

Szent László Napon határőr emléktáblát avattak

Géza

Magyarország biztonsága az első

Géza

Ezekre a forgalomkorlátozásokra számíthat ma a fővárosban

info