Hirmagazin.eu
Főoldal » Kalasnyikovval terrorizálják a lakosokat a bevándorló bandák! – VIDEÓ
Külföld

Kalasnyikovval terrorizálják a lakosokat a bevándorló bandák! – VIDEÓ

A helyi rendőrök szerint ez a város lett a francia Chicago… A 160 ezer lakosú városban tavaly a fegyveres bűnesetek száma 42 százalékkal emelkedett!

Az idősebbek még emlékezhetnek a X. Téli Olimpiára, amelyet a franciaországi Grenoble alpesi városban rendeztek meg 1968-ban. Bemutatóként ott szerepelt első alkalommal a jégtánc, olyan sikerrel, hogy az 1976-os innsbrucki olimpiától kezdve állandó szám lett.

Ma, Grenoble már nem egy békés város, a délről érkezett bevándorlók és bandáik miatt.Ahogy a helyi rendőrök mondják: ez lett a francia Chicago, ahol már Kalasnyikovval is terrorizálják a lakosságot.

A 160 ezer lakosú városban tavaly a fegyveres bűnesetek száma 42, azaz negyvenkét százalékkal emelkedett! A migránsok fényes nappal rabolnak ki gyanútlan járókelőket, zsarolnak meg vállalkozókat.

Már a helyi rendőrök is félnek a náluk sokkal jobban felszerelt bandáktól. Erről szól az RT német nyelvű videója. Az első megszólaló azt mondja: már félünk kimenni az utcára!

Forrás: Epochtimes

Hasonló hírek

Újraválasztották Tőkés Lászlót

Edit

Most közölték: vérengzésbe kezdett egy rendőr, többen meghaltak

Mazsi

Meghalt Dukász Péter színművész, a temesvári társulat tagja

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------