Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Kakuk Józsefet keresi a rendőrség

A mezőberényi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 28 éves férfi megtalálásához.

A Békési Rendőrkapitányság keresi Kakuk Józsefet. A 28 éves mezőberényi férfit május 22-én látta utoljára a testvére, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, a családja nem tudja elérni. A férfi 185 centiméter magas, vékony testalkatú.

Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki eltűnése óta bárhol látta vagy tudja, hol van, hívja a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 66/523-700-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 112-es segélyhívón.

Bejelentést lehet tenni a Békési Rendőrkapitányságon is (Békés, Rákóczi utca 13., telefonon: 06 66/ 411-644). A „Telefontanú” 06 80/ 555-111-es ingyenesen hívható telefonszámán a nap 24 órájában fogadják a hívásokat.

beol

Hasonló hírek

Luxuséletet éltek az elcsalt több mint félmilliárdból

Géza

..Ha nem csinálunk rendet, káosz lesz itt is! Nézzétek meg ezt a videót, ahogy egy részeg ember ver egy embert, összetöri a berendezést, és a többi ember csak nézi! Szégyen! Osszátok meg!

Géza

Migránsok! Ti nem olvassátok a híreket? Mi több, nem olvassátok a Hirmagazint? Pedig jobb lenne, mert Magyarországra való illegális belépéseteknek még csak egy kicsi rése sincs! Rendőreink kiváló munkát végeznek!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------