Hirmagazin.eu
Főoldal » Kábítószerrel kereskedtek (A cikk videókat tartalmaz)
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Kábítószerrel kereskedtek (A cikk videókat tartalmaz)

Összehangolt akció keretében Baján és Kiskőrösön fogtak el két férfit, akik a gyanú szerint hasist és marihuánát árultak.   (2018. 09. 28., p – 04:50, ORFK Kommunikációs Szolgálat)

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-kereskedelem miatt folytat nyomozást egy 24 és egy 64 éves férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a fiatalabb gyanúsított rendszeresen kábítószert szerzett be, illetve értékesített Magyarország területén különböző helyeken úgy, hogy idősebb társának utasításokat adott arra vonatkozóan, hogy mikor, mennyi és milyen kábítószert adjon át a vásárlók részére.

bty

Az egyik ilyen alkalommal, 2018. szeptember 1-jén a 24 éves férfi arra utasította társát, hogy egy pécsi férfinak adjon át kábítószert. A drog átadását követően a pécsi vásárlót a Pécsi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták. Több mint egy kilogramm marihuánát találtak nála.

bty

A KR NNI Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói, a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége, valamint a Bajai Rendőrkapitányság munkatársai összehangolt akciót tartottak 2018. szeptember 20-án. Az akció keretében a TEK műveleti egysége a nyomozás során felderített, a kábítószer deponálására szolgáló bajai telephelyen elfogta az egyik, majd a KR NNI munkatársai Kiskőrösön a másik gyanúsítottat is.

A telephelyen történt kutatás során a rendőrök bruttó 2100 gramm barna, tömb alakú hasist, az épület előtt parkoló gépkocsiban 22 csomagban bruttó 2300 gramm marihuánát foglaltak le. Ezen kívül a kábítószer adagolásához szükséges gumikesztyűket, tárolóedényt, csomagolóanyagot és digitális mérleget találtak még.

A 24 éves gyanúsított lakó- és tartózkodási helyein megtartott kutatás során több ezer eurót, mobiltelefonokat és SIM kártyát is lefoglaltak.

A bíróság a napokban mindkettőjük letartóztatását elrendelte.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Döbbenetes, mi állt K. Dániel naplójában: ezért ölhette meg a háromgyermekes anyát a kőbányai gyilkos

Géza

Hivatalos személy elleni erőszak..

Géza

Baleset a 87-es számú főúton

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------