Hirmagazin.eu
Főoldal » Kábítószerező párost fogtak el rendőreink a fővárosban..
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Kábítószerező párost fogtak el rendőreink a fővárosban..

Egy budapesti parkolóban érték tetten őket. Kábítószer birtoklása és a kijárási korlátozás szabályainak megszegése miatt indult velük szemben eljárás.

Budapest VIII. kerületében teljesítettek szolgálatot a Készenléti Rendőrség munkatársai 2020. május 14-én délután. A Golgota úti parkolóban a járőrök felfigyeltek egy fehér gépkocsira, amiben két zavart férfi ült. Amikor közelebb mentek hozzájuk, az autóban ülők idegesek lettek, és a jobb első utas – észrevéve a rendőröket – hirtelen zsebre dugta a kezét. A járőrök ekkor mindkettőjüket igazoltatták, majd átvizsgálták ruházatukat.

Az utastól alufóliába csomagolt fehéressárga anyagmaradvány, valamint egy szipka, míg a gépkocsi sofőrjének zsebeiből fóliába illetve nejlontasakba zárt hasonló kábítószergyanús anyag, egy fém kiskanál, egy digitális mérleg és szintén egy szipka került elő.

Mindketten elismerték, hogy a napokban drogot fogyasztottak, amit a velük szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt is alátámasztott. Azt egyikük sem tudta megindokolni, hogy a kijárási korlátozás ellenére miért tartózkodtak közterületen.

Így velük szemben nemcsak kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, hanem kijárási korlátozás megszegése miatt szabálysértési eljárás is, amelyeket a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság folytat le velük szemben.

police, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Jozef Rohác üzenete indította el a Lavinát? (Vágatlanul közöljük a Magyar Idők cikkét!)

Géza

Öngyilkos lett egy rab Budapesten?

Géza

Botrány: ököllel támadt egy feldühödött apa a tanárra egy miskolci általános iskolában

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------